• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujasinović: Reprezentacija je prošlost

Koliko god to nevjerovatno zvučalo, Vladimira Vujasinovića više ne zanimaju događaji, nažalost negativni, oko vaterpolo reprezentacije Srbije.

 Vujasinović: Reprezentacija je prošlost Izvor: MONDO

U intervjuu za "Press", legendarni vaterpolista kaže da ne prati prepucavanja u srpskom vaterpolu i da je skoncetrisan isključivo na pohod Partizana ka krovu Evrope.

O ljetošnjoj tuči na Olimpijskim igrama između Šapića i Šefika, potom povlačenju Šapića i Ćirića iz reprezentacije uz optužbe da Partizan "guši srpski vaterpolo", kao i ostalom prljavom vešu koji je tokom 2008. godine isplivao na površinu, Vujas ne želi ni da priča.

On se oprostio od srpskog vaterpolo tima...

"To me apsolutno ne zanima. Olimpijske igre su bile i prošle, šta se poslije toga desilo, desilo se, i ja više ne mogu da razmišljam o tome. Koncentrisan sam samo na Partizan i na to kako da ostvarimo naše najviše ciljeve", odbija razgovor na ovu temu Vujasinović.

Kada su crno-bijeli u pitanju, jedan od najboljih vaterpolista u istoriji ove igre, kaže da problem za njegov tim u Evroligi može da bude nedostatak jakih utakmica u domaćoj ligi.

"To je očigledno problem, ali trudimo se da ga prevaziđemo sparing mečevima u inostranstvu. Evo, nedavno smo došli iz Barselone, gdje smo odigrali dve jake utakmice sa Barselonetom. To nam je dosta koristilo da se pripremimo za duel sa Vašašom, koji će biti jedan od bitnijih u ovom delu sezone. Što se tiče utakmica, ubuduće će ih u januaru biti mnogo više jer kreće MOL liga", najavljuje Vujasinović početak takmičenja u regionalnoj ligi u kojoj će, pored crno-bijelih i Vojvodine, igrati timovi iz Slovačke, Mađarske i Rumunije.

Njemu ne smeta generacijski jaz, između njega i ostatka Partizanovih "beba".

"Zasad funkcionišemo odlično, bez obzira na to što sam ja i po 15 godina stariji od nekih. Nadam se da ćemo zadržati atmosferu koju imamo. Mislim da smo na pravom putu stvaranja pravog tima i da ćemo to pokazati već u subotu na gostovanju protiv Vašaša, gdje očekujem povoljan rezultat", optimista je Vujasinović.

"Ova ekipa ima potencijal da igra protiv svakog tima u Evropi. Međutim, nismo mi ni bolji, ni lošiji od pet-šest klubova koji su u samom vrhu. Pobjeda protiv Marseja ne govori ništa, niti nas izdvaja kao neki „drim tim". Mislim da francuska ekipa nije dovoljno jako ušla u meč sa nama i da je to razlog ubjedljivog poraza. Da li nas te priče opterećuju ili ne, mislim da je nebitno. Znamo koliko vrijedimo, samo je važno da to pokažemo u bazenu", uzdržan je kapiten tima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC