• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hopman kup: Marat i Dinara hit turnira

Marat Safin i njegova sestra Dinara nastupiće na predstojećem Hopman Kupu za selekciju Rusije.

 Hopman kup: Marat i Dinara hit turnira  Izvor: MONDO

Organizatori Hopman kupa, na kojem učestvuje osam mješovitih parova iz različitih zemalja, saopštili su da je druga igračica svijeta Serena Vilijams otkazala nastup zbog povrede tetive koljena.

Umjesto devetostruke osvajačice Gren slem trofeja učešće u američkom dublu, sa Džejmsom Blejkom uzeće Megan Šonesi.

Serena je otkazala nastup zbog povrede koju je zaradila na završnom turniru sezone u Dohi. Ona je naglasila da bi željela da se oporavi i u potpunosti spremna dočeka Australijan Open, koji počinje 19. januara u Melburnu.

Organizatori prvog turnira u 2009. godini bili su razočarani odlukom američke teniserke, ali su istakli da im je veoma drago što će u Pertu igrati Marat Safin.

"Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da potvrdim svoje učešće na Hopman kupu. Naročito mi je drago što ću igrati u paru sa sestrom Dinarom i obećavam da ćemo se maksimalno potruditi da osvojimo trofej", istakao je Safin.

Porodica Safin će imati svojevrsnu priliku da se upiše u istoriju tog takmičenja, budući da će boje ruskog tima braniti brat i sestra, Marat i Dinara.

"Razočarani smo što je Serena Vilijams morala da otkaže dolazak na turnir, ali ćemo učešćem Marata i Dinare Safine dobiti na atraktivnosti. Zajednički nastup brata i sestre biće posebno zanimljiv", izjavio je Pol Meknami, direktor Hopman kupa.

Na turniru, koji će se održati od 3. do 9. januara 2009. godine, nastupaće selekcije SAD, Australije (Kejsi Delakva i Lejton Hjuit), Njemačke (Sabine Lisicki i Nikolas Kifer) i Slovačke (Dominika Cibulkova i Dominik Hrbati) u grupi A, odnosno Rusija, Francuska (Aliz Korne i Žil Simon), Italija (Flavija Peneta i Simone Boleli) i Kineski Tajpeh (Su Vei Hsie i Jen Hsun Lu) u grupi B.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC