• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Španija - Srbija u Mursiji ili Benidormu

Reprezentacija Španija u prvom kolu Dejvis Kupa Srbiju dočekuje na zemljanoj podlozi, a dilema je samo u kojem gradu.

 DK: Španija - Srbija u Mursiji ili Benidormu  Izvor: MONDO

Čelnici teniske federacije Španije na sastanku održanom u Sabadelu, u blizini Barselone, odlučili su da ugoste reprezentaciju Srbije u prvom kolu Svjetske grupe Dejvis kupa u Mursiji ili Benidormu, prenijeli su mediji u Madridu.

Prvi čovjek španskog Saveza Alberto Riba posjetiće obe lokacije narednih dana, smještene u blizini Alikantea, nakon čega će i definitivno biti donesena odluka o domaćinu duela sa Srbijom, koji če biti odigran od 6. do 8. marta naredne godine.

Španci, koji su ove sezone, spektakularno, bez pomoći najboljeg tenisera Rafaela Nadala, savladali Argentinu u gostima u finalu i osvojili treću "salataru", odlučili su da se meč odigra na zemljanoj podlozi, na otvorenom.

Ukoliko se odluče za Mursiju, duel će biti odigran na koridi, koja može da primi 15.000 posetilaca. Špancima to neće biti prvi put da igraju na takvom mjestu, budući da su u septembru u polufinalu Dejvis kupa u Madridu dočekali selekciju SAD na Placa de toros de Las Ventas, poznatom poprištu borbe sa bikovima, i ubjedljivo slavili.

Ukoliko izbor padne na Benidorm, mečevi će biti održani u areni kapaciteta 12.000 mjesta, smještenoj u velikom parku Tera Mitika na Kosta Blanki.

Španci će odbranu titule početi upravo protiv Srbije i to sa novim selektorom, pošto je Emilio Sančez podnio ostavku odmah poslije pobjede nad Argentinom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC