• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Crno-bijeli protiv Vašaša na pobjedu!

Vaterpolisti Partizana poštuju Vašaš, ali idu u Budimpeštu da pobjede!

 VATERPOLO: Crno-bijeli protiv Vašaša na pobjedu! Izvor: MONDO

Derbi Grupe D Evrolige igra se u subotu u Budimpešti - giganti evropskog vaterpola Partizan i Vašaš vodiće prvi dvoboj koji bi mogao da odluči mnogo toga u ovoj fazi takmičenja.

Poslije nevjerovatnih 22:5 protiv Marseja u Beogradu, očekivanja navijača Partizana su još više porasla, ali Vašaš je po kvalitetu daleko ispred francuskog šampiona, a uz to ne smije se smetnuti sa uma poznata mađarska škola vaterpola, kao i tradicija koju ima ovaj klub.

Filozofija Partizana, odnosno trenera Dejana Udovičića je mnogo puta izrečena: "Poštujemo svakog, ali Partizan ide na pobjedu uvijek".

"Ozbiljno shvatamo ovu utakmicu, a protivnik kakav je Vašaš zaslužuje veliko poštovanje. Međutim, u dobrom smo ritmu, možemo da pružimo kvalitetnu igru i ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Udovičić na konferenciji za novinare.

Vašaš nije ekipa kojoj može i smije da se prijeti. Ukazuje na to i Udovičić, ali da bi se pobjedilo treba biti sportski bezobrazan i drzak.

"Znamo kako da igramo protiv Vašaša, bitno je da ne uđemo u ritam mađarskih ekipa, koje igraju sa mnogo kontranapada i slobodnijim stilom. Ako nametnemo svoju igru i kvalitetnu odbranu i spustimo ih na sedam postignutih golova očekujem pobjedu", rekao je.

Jedan od mnogobrojnih reprezentativaca koje daje Partizan, Nikola Rađen kaže da je od kraja utakmice sa Marsejom svim igračima ekipe sa Banjice u glavi Vašaš.

"Ovo je najbitnija utakmica za nas i dobro smo se spremali cijele prošle nedelje. Biće teško, ali obećavam da će svi igrači dati 100 odsto svojih mogućnosti", rekao je Rađen.

Utakmica Vašaš - Partizan igra se u subotu od 18 časova, a najavljen je i dolazak jednog autobusa sa navijačima iz Beograda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC