• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: U ponedjeljak - pravac Australija!

Ana Ivanović je poručila u Beogradu da vrijedno trenira za novu sezonu, u kojoj bi željela da uveća zbirku Gren slem trofeja.

 Ana: U ponedjeljak - pravac Australija! Izvor: MONDO

Kratka posjeta Ane Ivanović rodnom gradu bliži se kraju. Trenutno peta teniserka svijeta u subotu popodne je u tržnom centru "Zira" promovisala kalendar za 2009. godinu, odrađen u saradnji sa kompanijom "Verano". Fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Naravno, govorila je i o planovima za period do početka nove sezone i stvarima koje je do sada sprovela u djelo.

"Na Majorci je bilo hladno i kišovito, ali sam ipak uspješno prošla taj najnezgodniji dio priprema. Početak je uvijek težak, zbog upala mišića koje su neizbježne poslije odmora, međutim, posljednje dvije nedjelje su bile veoma uspješne. U ponedjeljak letim za Australiju, gdje me očekuje intenzivniji rad na sticanju kondicije i na teniskom terenu. Radim po planu i mislim da za sada dobro napredujem".

Ivanovićeva u novoj godini želi da uveća svoju zbirku gren slem trofeja, u kojoj ima samo Rolan Garos, kao i da se vrati na prvo mjesto WTA liste, koje sada zauzima Jelena Janković. Za to će biti neophodne bolje partije i konstantnija forma nego 2008.

"Važno je da sam (sa svojim stručnim štabom) postavila ciljeve. Znam na čemu bi najviše trebalo da radim na treninzima. Glavna stvar je ipak da se opustim i da uživam u tenisu, jer smatram da imam igru koja može da me vrati na sam vrh".

I dalje je aktuelna priča o organizaciji WTA turnira u Beogradu, na način na koji je porodica Đoković dobila ATP turnir. Ali još nije vrijeme za konkretnije izjave.

"WTA tur ima dosta pravila koja moraju da se ispoštuju. Beograd je zaslužio da ima svoj turnir i kada se ta priča približi realizaciji, ja ću se malo više uključiti i dati sve od sebe da se to dogodi. Za sada su pregovori više u rukama mog menadžmenta i mojih roditelja", istakla je Ana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC