• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Španci nas neće uplašiti

Teniska federacija Španije odredila je da meč Svjetske grupe Dejvis kupa protiv Srbije igrati u Benidormu od 6. do 8. marta 2009. godine.

 Obradović: Španci nas neće uplašiti Izvor: MONDO

Domaćini će se najverovatnije, očekivano, odlučiti za šljakastu podlogu, ali selektor srpskog tima Bogdan Obradović ne brine pretjerano zbog toga.

"Pretpostavljali smo da će Španci izabrati mjesto koje njima najviše odgovara. Nije važno da li je to korida ili stadion, sigurno je da će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Navijači će biti na ivici regularnosti, možda će i kršiti pravila, ali mi se toga ne plašimo. Imamo igrače koji su navikli da igraju pred punim tribinama, koji nastupaju na centralnim stadionima najvećih turnira i koji su spremni da odgovore svim izazovima. Moj tim je maksimalno motivisan i ništa nas neće omesti u ambicijama da pobijedimo Špance na njihovom terenu, pa ni izbor mjesta održavanja duela", istakao je za "Sport" selektor srpskog tima Bogdan Obradović.

Obradović kaže da početka tog duela ima dosta vremena, ali da se srpska Dejvis kup selekcija već priprema za susret sa Špancima, zvaničnim osvajačima "salatare".

"Pripreme su već počele, jer sam nabavio snimke mečeva svih španskih igrača na šljaci i krenuo sam u ozbiljnu analizu njihovih vrlina i slabosti. Takođe, bićemo na maksimalnom nivou kada su u pitanju podaci o njima", saopštio je Obradović.

Na drugoj strani Španci vjeruju da su odbarali pravo mjesto, kako bi nastavili pobjednički niz u Dejvis kupu. David Ferer obećava da će Španci biti dobri domaćini i da će svojoj publici prirediti radost.

"Izbor Benirodma potvrdiće da Španija zna dobro da organizuje velike sportske događaje. Svjesni smo da će postojati veliko interesovanje javnosti, a mi ćemo uzvratiti najboljim načinom za doček novog selektora. Bio sam gledalac na koridi u Alikanteu, teniskom satdionu u Valensiji prije nekoliko godina, a sada ne mogu da dočekam da budem učesnik duela u Benidormu", izjavio je Ferer, koji je istakao da će mu pobjeda u prvom kolu Dejvis kupa protiv Srbije biti jedan od prioriteta u kalendaru za narednu sezonu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC