• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odložena trka skijaških legendi u Sarajevu

Zbog loših vremenskih uslova, odnosno nedostatka snijega i visoke temperature, nastup svjetskih skijaških legendi odložen je za nedelju.

 Odložena trka skijaških legendi u Sarajevu Izvor: MONDO

Manifestacija "Ski Legends Hit Challenge", koja se trebala da se održi u subotu na Bjelašnici, prolongirana je za naredni dan u nadi da će se popraviti vremenski uslovi, saopštila je kompanija ZOI 84, a prenosi Sportsport.ba.

Skijaške legende, među kojima bi trebali da doputuju Alberto Tomba, Bil Džonson, Peter Miler, Franc Klamer, Kjetil Andre Omot, Lase Kjus, Bojan Križaj, Jure Franko, Anton Štajner, Janica Kostelić, Paola Magoni, Mateja Svet...odlučile su da produže boravak u Sarajevu, a za petak uveče, kako je i planirano, zakazana je takozvana VIP "Bijela večera", na kojoj će se putem izvlačenja brojeva formirati skijaški timovi za 1. vožnju.

U subotu ujutro, skijaške legende će biti u 11 časova na prijemu u Predsjedništvu BiH, a potom nastavljaju šetnju gradom, gdje će posjetiti stare zanatske radnje na Baščaršiji.

U 16 časova u Olimpijskoj dvorani Zetra slijedi uzbudljivo zagrijavanje za trku u nedelju – fudbalska utakmica između ekipa, koje će predvoditi selektor BiH Miroslav Ćiro Blažević i Jure Košir. Ulaz je slobodan.

Trka u nedelju u 11 časova

U nedjelju, 21. decembra od 10 do 14 časova na Bjelašnici održaće se manifestacija za gledaoce i prva vožnja, a u zabavnom dijelu programa nastupaju Soulfingers, Edo Maajka, DJ Raymundo Rodrigues iz svjetski poznate londonske elektro - dance scene Ministry of Sound, Sarajevo Drum Orkestar i slovenski raper Trkaj.

Druga vožnja veleslaloma koja počinje u 12:35 biće direktno prenošena na BHT 1 televiziji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC