• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dokićeva na korak od Aus Opena

Jelenu Dokić dijeli samo još jedan korak od "vajld" karte za Australijan Open.

 Dokićeva na korak od Aus Opena Izvor: MONDO

Bivša teniserka Srbije je u polufinalu kvalifikacionog turnira za prvi Gren slem turnir sezone ubjedljivo nadigrala Emelin Star sa 6:1, 6:1 i stigla na korak od plasmana na Aus Open.

Dokićeva, koja je poslije nekoliko godina tavorenja ozbiljno riješila da se vrati tenisu, igraće u finalu sa Monikom Vejnert, koja je u drugom polufinalnom duelu savladala Izabelu Holand sa 6:3, 6:4.

Dokićeva će imati veliki motiv da se u završnici revanšira 16-godišnjoj Star za poraz pretrpljen početkom nedelju u prvoj fazi turnira.

"Poslije jedinog poraza na turniru od Monike Vejnert bila sam veoma razočarana. Igrala sam brzo, nisam bila koncentrisana i napravila sam mnogo grešaka. Riješila sam nakon toga da odigram najbolje moguće i poslednja dva meča riješila sam ubjedljivim rezultatima. Želim da se ponovo sastanem sa njom, jer će to biti pravi test za mene. Moja igra još uvijek nije zadovoljavajuća, ali je primjetan napredak", izjavila je Jelena Dokić.

Ona je dodala da joj činjenica da je samo jedan meč dijeli od mogućnosti nastupa na Australijan Openu daje veliki podstrek da stigne do pobjede.

"Spremna sam da osvojim specijalnu pozivnicu organizatora za turnir u Melburnu. Želim da uspijem u tome, jer bi nastup na Australijan Openu za mene bio veliki korak na putu povratka. Poslije svega to bi mi pomoglo da povratim samopouzdanje i natjeralo da i dalje napredujem i idem dalje", izjavila je srpska teniserka sa australijskim pasošem.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC