• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Bilo je vrijeme da pobijedimo Zvezdu

Rukometaši Partizana nisu oduševili prikazanom igrom, ali su poslije više od tri i po godine uspjeli da osvoje dva boda u "vječitom derbiju".

 Stojković: Bilo je vrijeme da pobijedimo Zvezdu Izvor: MONDO

Što je tim Partizana opravdao bolju poziciju na tabeli, najviše može da zahvali golmanu Tomislavu Stojkoviću, koji je na desetine puta uspješno zaštitio svoju mrežu.

"Bilo je vrijeme da pobijedimo našeg najvećeg rivala. Znali smo kako treba igrati protiv njih, a moj zadatak je bio da odbranama podignem ekipu, možda i da prelomim meč. Nismo se predavali ni kada nam nije išlo i mislim da smo zasluženo uzeli bodove. Još je rano, ali čini mi se da smo ovom pobjedom otvorili put ka tituli", rekao je Stojković.

Crno-bijeli su pobijedili rezultatom 21:19 i ostali drugi na tabeli, sa bodom manje od Kolubare. Kolo pre kraja prvog dijela prvenstva, Zvezda za liderom zaostaje šest bodova.

"Nismo davali lake golove, što nam se na kraju osvetilo. Znao sam da sa Partizanom ne smijemo da igramo pozicioni napad. Presudilo je njihovo iskustvo, ali i odbrane sjajnog Stojkovića. Nama je najbitnije da se sredi stanje u klubu, da se izaberu Skupština i uprava. Onda će oni postaviti ciljeve za ostatak sezone", jasan je trener crveno-bijelih Igor Butulija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC