• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Filipe, dođi u reprezentaciju

"Igranje u nacionalnom timu je prije svega čast i za to uvijek mora da se ostavi slobodno mjesto u kalendaru", poručio je selektor mladom teniseru.

 Obradović: Filipe, dođi u reprezentaciju Izvor: MONDO

Selektor srpskog Dejvis kup tima Bogdan Obradović nezadovoljan je najavom mladog Filipa Krajinovića, da početkom marta neće moći da dođe na pripreme reprezentacije za meč sa Španijom.

Talentovani Somborac, čije je prebivalište već godinama na Floridi, istakao je da mu prioritet predstavljaju uspon na ATP listi i "kaljenje" na profesionalnim turnirima.

"Nije lako odazvati se reprezentaciji usred sezone, ali nije bilo lako ni Đokoviću i Zimonjiću, pa su ipak igrali. Iskoristiću Filipov boravak u zemlji da mu uputim zvaničan poziv, pa neka on sa svojim menadžmentom odluči šta će da uradi", izjavio je Obradović za "Sportski žurnal".

Dakle, nema dileme da je Krajinović, uz Đokovića, Tipsarevića i Troickog član srpskog kvarteta za budućnost, s obzirom na to da se Zimonjićeva karijera ipak bliži kraju.

"Pozvaću Filipa jer on to talentom i kvalitetom zaslužuje, a ostalo je na njemu. Igranje u nacionalnom timu je prije svega čast i za to uvijek mora da se ostavi slobodno mjesto u kalendaru", dodao je selektor.

Krajinović od 6. do 8. marta vjerovatno ne bi dobio šansu da n Benidormu igra meč u tri seta sa Nadalom, Verdaskom ili nekim trećim španskim majstorom, ali bi samim prisustvom u ekipi i treninzima sa iskusnijim igračima mogao da se dobro pripremi za ono što mu slijedi u dogledno vrijeme.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC