• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Kup Partizanu. A kome drugom!?

Vaterpolisti Partizana osvajači su Kupa Srbije, pošto su u subotu u finalu pobedili Crvenu zvezdu 15:6 (5:2, 1:2, 4:2, 5:0).

 VATERPOLO: Kup Partizanu. A kome drugom!?  Izvor: MONDO

U istom danu kada je igran fudbalski "večiti derbi", na Banjici su se sastali vaterpolisti dva ista kluba, ali u ovom sportu taj meč ne može da ima epitet "večitog derbija". U srpskom vaterpolu nema neizvesnosti. Jednostavno, Partizan je za klasu ili dve bolja ekipa od bilo koje druge u Srbiji, a Crvena zvezda je za nijansu bolja od onih ostalih. I to je pokazala u ovom duelu, pruživši dostojan otpor crno-belima.

Partizan je odigrao koliko je trebalo da se upiše nova zvezdica u istoriji kluba. Posle furioznog početka i vođstva od 4:0 usledilo je opuštanje.

Vaterpolisti Crvene zvezde moći če da se podiče drugom četvrtinom, koju su uspeli da dobiju sa 2.1! Posle 5:2 u prvoj, Partizan je dozvolio crveno-belima da se približe na 5:4 i čak su imali priliku za izjednačenje. Ipak, golom Mateje Nastrana, Partizan je otišao na poluvreme sa 6:4.

Nakon što je trener Partizana Dejan Udovičić malo podigao glas, crno-beli su se uozbiljili u trećoj četvrtini i golovima Stefana Mitrovića iz polukontri dlaze do prednosti od 9:5, a bi Crvena zvezda ipak uspela da do kraja tog dela igre smanje na 10.6.

U poslednjoj četvrtini Partizan je "petardom" zapečatio trijumf

Najefikasniji u Partizanu bili su Stefan Mitrović i Filip Filipović sa po tri, Duško Pijetlović i Nikola Rađen sa po dva gola...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC