• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOHA: Ani protivnica predala meč

Ana Ivanović obezbedila je plasman u drugo kolo turnira u Dohi, pošto joj je Danijela Hantuhova zbog povrede predala duel u drugom setu.

Ana Ivanović dobro se oznojila u prvom setu prvog kola turnira u Kataru, a onda joj je u nastavku protivnica Danijela Hantuhova predala meč - 7:5, 1:0.

Slovakinja je u prvom setu imala vođstvo od 5:3, nakon toga je i servirala za meč (5:4), ali je srpska teniserka napravila preokret. Dobila je tri gema u nizu i povela sa 1:0.

U pauzi između setova Hantuhova je zbog problema sa butnim mišićem zatražila medicinski tajm-aut, stisla zube i vratila se na teren, ali je poslije samo jednog odigranog gema odlučila da se povuče.

Ivanovićeva će se u drugoj rundi sastati sa Klarom Zakopalovom iz Češke, koja je pobijedila Ukrajinku Elinu Svitolinu sa 6:2, 6:4.

Ana je sa Zakopalovom, 34. teniserkom svijeta, igrala dva puta u karijeri i oba meča je riješila u svoju korist. Prvi put slavila je davne 2004. na turniru u Cirihu, dok je prošle godine bila bolja u Moskvi.

Ivanovićevoj je ovo peto ušešće na turniru u Dohi, na kojem je najbolji rezultat zabilježila 2008. i prošle godine plasmanom u treće kolo.

Osim Ane, koja je deveti nosilac, u Kataru nastupa i Jelena Janković, koja je peti favorit za titulu i njena prva rivalka, u drugom kolu, biće Italijanka Karin Knap.

Turnir u Dohi igra se za nagradni fond od 2,44 miliona dolara.

(MONDO, foto: Getty Images Chris Hyde)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC