• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić: Žao mi je...

Selektori ženske i muške reprezentacije Srbije, Saša Bošković i Vladan Matić podnijeli su izvještaj članovima Upravnog odbora RS Srbije.

Srpski rukometaši su Evropsko prvenstvo u Danskoj početkom godine završili u prvoj fazi, a Matić je rekao da mu je žao zbog tog rezultata jer je vjerovao u reprezentaciju.

"Žao mi je zbog rezultata koji smo ostvarili u Danskoj, vjerovao sam u reprezentaciju, u ekipu, dobro smo se pripremali, odradili dobar turnir, dobre pripreme", naveo je Matić članovima Upravnog odbora na sjednici održanoj u beogradskom Hotelu "M".

Prema njegovim riječima, u reprezentaciji je bila "odlična atmosfera, ali to nije iskorišćeno".

Muška reprezentacija Srbije će ove godine učestvovati u baražu za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a protivnik će joj biti Češka. Matić je kazao da će ekipa prije toga odigrati dvije kontrolne utakmice, najvjerovatnije protiv Slovačke.

Ženska reprezentacija je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu čiji je bila domaćin, zlatnu na Mediteranskim igrama, kao i četvrto mjesto na kontinentalnom šampionatu 2012.

"Ostvareni su uslovi za afirmaciju ženskog rukometa, popularizaciju i da se djeca animiraju da počnu da se bave ovim sportom", rekao je Saša Bošković.

Rukometašice Srbije će ove godine učestvovati na Mobelringen kupu u Norveškoj, a Bošković je ocijenio da je to "veliko priznanje i privilegija".

Upravnom odboru su izvještaje o svom dosadašnjem radu iznijeli i treneri i koordinatori ostalih rukometnih selekcija i izvršile su se pripreme za godišnju sjednicu Skupštine RSS.

Predloženo je i da kancelarija RSS predloži Sašu Boškovića i Andreu Lekić za osvajanje Majske nagrade ove godine.

(MONDO, Foto: FoNet/EPA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC