• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Borac m:tel uz "Lešinare" ruši Partizan

Rukometaši Borca m:tel u 14. kolu SEHA Gasprom Južni tok lige u subotu od 20.00 časova u "Boriku" dočekuju beogradski Partizan.

Trener crveno-plavih Jani Čop svjestan je kvaliteta Beograđana, uprkos posljednjem mjestu u regionalnoj ligi i svega jednom trijumfu u 11 odigranih utakmica.

"Svjesni smo da se Partizan pojačao i da je njihov nivo igre drugačiji nego u prvom dijelu sezone. U ovom trenutku mi je najbitnije kako će moj tim izgledati. Zbog teške situacije u klubu igrači nisu trenirali, ali su pred ovaj meč ipak odlučili odraditi nekoliko treninga. Drago mi je što pokazuju veliku volju uprkos svim problemima. Uvjeren sam da će se boriti maksimalno kako bismo upisali nove bodove. Očekujem veliku podršku navijača i ljubitelja rukometa u Banjaluci", rekao je Čop uoči prvog kola nastavka sezone.

Direktor Borca m:tel Nebojša Golić nada se da će Banjalučani ispuniti dvoranu "Borik" i nesebičnom podrškom pomoći klubu da dođe do važne pobjede.

"Postoji velika mogućnost da se ekipi u meču sa Partizanom pridruži Ratko Nikolić koji je i dalje zvanično naš član. Pregovori su još u toku, i ja se iskreno nadam da će biti pozitivni za Borac. U ovoj utakmici imaćemo veliku podršku najvatrenijih navijača Borca, popularnih Lešinara", izjavio je Golić za klupski sajt Borca.

POGLEDAJTE NAJAVU MEČA

Ulaznice za meč Borac m:tel - Partizan koštaju dvije konvertibilne marke.

(MONDO, foto: RK Borac m:tel)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC