• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki sportisti godine su…

…doskorašnji rukometaš Borca m:tel Srđan Trivundža i plivačica Olimpa Ivana Ninković.

Kapiten crveno-plavih rukometaša Srđan Trivundža, koji je karijeru nastavio u Al Šababu iz Dubaija, i plivačica Ivana Ninković iz Plivačkog kluba Olimp izabrani su za najbolje sportiste Banjaluke u 2013. godini.

Ninkovićeva je izrazila zadovoljstvo zbog izbora za najboljeg sportistu Banjaluke i istakla da će joj to biti podstrek za dalji rad i nove uspjehe.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović naglasio je da je Banjaluka grad sporta sa izuzetnim rezultatima.

"Treba odati priznanje svim sportistima koji su širom svijeta pronijeli slavu svojih klubova i grada Banjaluke", rekao je Gavranović na večerašnjoj manifestaciji "Izbor najboljeg sportiste grada Banjaluka za 2013. godinu".

Za najboljeg pojedinca u sportu za osobe sa invaliditetom izabrana je Biljana Nedić iz Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

Najuspješniji kolektivi u 2013. godini su Ženski košarkaški klub Mladi Krajišnik i Rukometni klub Borac, dok je najuspješniji sportski događaj u Banjaluci u prošloj godini bio Svjetsko juniorsko rukometno prvenstvo.

Za najtalentovanije sportiste izabrani su član Atletskog kluba Banjaluka Ivana Macanović i član Bokserskog kluba Slavija Sandro Poletan.

Specijalna nagrada za razvoj i popularizaciju sporta uručena je sportskom centru "Borik", a nagrada za životno djelo posthumno je dodijeljena Iliji Miljušu, nekadašnjem priznatom fudbalskom radniku.

Manifestaciji u petak uveče prisustvovali su član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Nebojša Radmanović, potpredsjednik Vlade Srpske Jasmin Komić, te mnogobrojne zvanice iz sportskog, javnog i društvenog života Banjaluke i Republike Srpske.

(Srna/MONDO, foto: Arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC