• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac u punom Boriku deklasirao Partizan

Rukometaši Borca m:tel u prepunom Boriku savladali Partizan 26:21 u utakmici 14. kola SEHA lige. Odlični Blažević upisao 18 odbrana

Utakmica iz snova odigrana je danas u banjalučkoj dvorani Borik.

Navijači Borca i ljubitelji rukometa ispunili su tribine do posljednjeg mjesta, a na parketu njihovi ljubimci odigrali su sjajno i pored svih problema s kojima se suočavaju i na kraju savladali Partizan rezultatom - 26:21.

Uprkos štrajku zbog kojeg ne treniraju rukometaši Borca odigrali su odlično, a pobjeda je mogla biti i ubjedljivija, ali je trener Borca Jani Čop u posljednje četiri minute, kada je rezultat glasio 26:16, dao priliku mlađim igračima i Partizan je uspio da ublaži poraz.

Velike zasluge za trijumf Borca m:tel ima golman Mario Blažević koji je sa imao nevjerovatnih 18 odbrana i svo vrijeme ulijevao dodatno samopouzdanje svojim saigračima.

Odličnu podršku Borac je imao i u navijačima, popularnim Lešinarima, čija pjesma je odjekivala svih 60 minuta, a pred početak utakmice viđena je i lijepa koreografija na tribinama.



Borac je već na startu ovog derbija začelja pokazao da želi da pobijedi i vrlo brzo stigao do značajne prednosti od pet golova (8:3), a rukometaši Partizana nisu uspjevali da uzvrate pa su domaći rukometaši stigli do 14:5.

Da li zbog umora ili dekoncentracije rukometaši Borca u narednih osam minuta nisu uspjeli da postignu pogodak, ali to gosti iz Beograda nisu kažnjavali, Blažević je branio njihove udarce, a Nemanja Bezbradica je golom za 15:6 ponovo zatresao mrežu protivnika.

Na odmor se otišlo pri rezultatu 16:7, a iako se očekivalo da fizički nedovoljno pripremljeni rukometaši Borca padnu u drugom poluvremenu to se nije desilo.

Nošeni podrškom sa tribina Banjalučani su nastavili da prave razliku koja je u dva navrata dostigla i „plus deset“.



Četiri minute prije kraja, kada je već sve bilo gotovo, Čop je pružio priliku mlađim igračima, što je Partizan iskoristio da smanji na konačnih 26:21, ali je beogradski klub i pored toga potpuno deklasiran u banjalučkom Boriku.

Najefikasniji u redovima Borca u prvih 30 minuta bio je Stefan Janković sa sedam postignutih golova, Obradović je postigao šest, Tešić pet golova, a Blažević je upisao čak 18 odbrana.

Kod Partizana Markićević je postigao šest gola, a Matičić četiri gola.

(MONDO, Foto: MONDO/B.Jakovljević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC