• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK BORAC: Još štrajkujemo

Iako su spektakularno savladali Partizan u krcatom "Boriku", rukometaši Borca m:tel nastavili su štrajk započet još 8. januara.

Crno-bijeli nisu znali šta ih je snašlo u "Boriku" (26:21), što zbog raspoloženih Banjalučana što zbog povratka u dvoranu popularnih "Lešinara", koji su bodrenjem od prvog do posljednjeg minuta nosili tim Janija Čopa do ubjedljivog trijumfa.

Ipak, rukometaši Borca m:tel i dalje su u štrajku zahtijevajući isplatu barem tri plate od prosječno deset koliko im klub duguje.

"U principu, nismo ni prekidali štrajk, već smo samo odradili tri treninga pred susret sa Partizanom. Počećemo da radimo kada nam budu isplaćene bar tri plate",
izjavio je lijevo krilo crveno-plavih Mirko Mikić za "Glas Srpske".

Po njegovim riječima, jedini razlog za odrađivanje ta tri treninga bio je strah od povreda.

"Igrali smo sa ekipom koja je upravo završila kompletan trenažni proces i u jakim duelima vrlo lako može doći do povrede. Međutim, to je bilo to. I dalje ćemo dolaziti u zakazano vrijeme za treninge, ali ćemo ga provoditi igrajući mali fudbal i basket. Najžalosnije od svega je što smo i ovakvi kakvi smo uspjeli da pobijedimo Partizan, ali za sada se niko nije oglasio da će nam pomoći", istakao je Mikić i zahvalio navijačima na fantastičnoj podršci.

Kapiten Banjalučana Branislav Obradović je rekao da je njegova ekipa pružila odlično izdanje protiv Partizana.

"Pitanje je da li bismo ovako dobro odigrali i da smo prošli kompletne pripreme. Ispalo je onako kako se samo može poželjeti. Pobijedili smo, a uz sve to niko se nije povrijedio. Nastavljamo štrajk koji nije uperen protiv sadašnje uprave, jer ona nije kriva za ovu situaciju. Jednostavno se ovako više ne može i nećemo odstupiti od naših zahtjeva. Naravno, i naredne utakmice u regionalnom takmičenju odigraćemo kao i ovu, jer ne želimo da se zbog nas stvaraju novi dugovi",
izjavio je Obradović.

Ove sezone u SEHA ligi Banjalučani moraju da odigraju još četiri susreta. U narednom, 15. kolu, 2. marta gostuju u bjeloruskom Brestu, gdje igraju sa Meškovom. Sedam dana kasnije u 16. kolu dočekuju slovački Tatran Prešov, a samo dva dana kasnije u okviru 18. kola domaćini su skopskom Vardaru. Meč 17. kola u Novom Sadu sa Vojvodinom odigraće 15. marta.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC