• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIO: Tomi glatko dobio Ducija

Lajović je u drugom kolu jakog turnira u Rio De Žaneiru naletio na Robreda i tu se njegov pohod, koji je počeo još u kvalifikacijama, završio.

Dušan Lajović iz Rio De Žaneira, pored vjerovatno nekoliko slika za uspomenu sa Kopakabane, Ipaneme, Glave Šećera, itd, nosi i 17.655 dolara i 65 ATP poena.

Toliko je naš mladi teniser zaradio pohodom kroz kvalifikacije i glavni žrijeb 1.454.365 dolara vrijednog turnira u Brazilu, člana Serije 500, koji se igra na šljaci.

U drugom kolu, Lajović je naletio na (5) Tomija Robreda, 31-godišnjeg španskog "šljakera", 17. na ATP listi. Srbin nije mogao da pruži značajan otpor, poslije 69 minuta, bilo je 6:2, 6:1 u korist Robreda.

Tomi sada ima 4:0 u setovima protiv osam godina mlađeg Ducija. Prvi put su se sastali prije godinu i po dana u Italiji, u Kaltaniseti i bilo je 6:1, 7:5.

Lajović, 100. na ATP listi, u prvom kolu je izbacio veterana iz Italije, Filipa Volandrija, koji je zbog povrede morao da preda meč pri rezultatu 6:7 (5:7), 6:3, 4:0 za našeg igrača.

Robredo će se u trećem kolu sastati sa zemljakom (8) Pablom Anduharom, koji se nije ni oznojio u prvom kolu, jer je Martin Klizan uspeo da prođe kvalifikacije, ali je u glavni žrijeb ponio i povredu.

Titulu u Riju brani prvi reket svijeta, Španac Rafael Nadal, kojem će glavni rivali biti zemljaci, (2) David Ferer, (3) Nikolas Almagro, (5) Robredo, kao i Italijan (4) Fabio Fonjini. Pobedniku pripada 316.400 dolara, finalisti 142.650.

BOZOLJAC IDE DALJE

Srpski teniser Ilija Bozoljac plasirao se u četvrtfinale čelendžer turnira u Nju Delhiju pošto je danas u osmini finala pobedio Egipćanina Mohameda Safvata sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:1.

U borbi za polufinale Bozoljac se sastaje sa osmim nosiocen na turniru, Ukrajincem Iljom Marčenkom.

Čelendžer u Nju Delhiju igra se za nagradni fond od 100.000 dolara.
(MONDO:Foto: Guliver/Getty Images/Darrian Traynor)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC