• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Masa: Šumi izgleda kao da spava

Brazilski vozač posjetio je bivšeg timskog kolegu koji je u komi u bolnici u Grenoblu i istakao da se moli za njega i vjeruje da će se oporaviti.

Felipe Masa posjetio je svog bivšeg timskog kolegu iz Ferarija Mihaela Šumahera u bolnici u Grenoblu.

Brazilac je istakao da nije ljekar i da ne može da daje procjene o njegovom zdravstvenom stanju, ali da vjeruje da će se bivši šampion Formule 1 oporaviti.

"Uvijek se trudim da budem optimista. Vidio sam ga i pričao sa njim. Pričao sam mu o testovima koje sam obavljao na stazi u Herezu, o mom bolidu, ekipi, o svemu, i nekoliko puta ponovio sam mu da se probudi. Zaista sam pozitivan poslije svega i mislim da svi treba da se nadamo da će se sve završiti dobro. On je jak, dobar čovjek i nadam se da će se probuditi i nastaviti da uživa u životu", rekao je Masa.

Brazilac je rekao da nema nikakve nove podatke o njegovom stanju, ali da izgleda kao da je zaspao.

"On izgleda kao da spava. Dok sam mu pričao pokazivao je izvjesne reakcije na to, kao što je pomjeranje usana. I to je veoma pozitivno. Ali zaista ne znam šta to znači. Nisam do sada imao slična iskustva, ali vjerujem da je to dobra reakcija", dodao je vozač Vilijamsa.

Brazilac je dodao da se tokom posjete trudio da prenese pozitivnu energiju bivšem timskom kolegi, i napomenuo da je sigurno nateže Mihaelovoj porodici.

Mihael Šumaher nalazi se u komi od 29. decembra, kada je na skijanju u Francuskoj prilikom pada teško povrijedio glavu. On je dva puta operisan, a ljekari su nedavno počeli buđenje iz vještački izazvane kome, ali problem sa upalom pluća, koja je u međuvremenu saniran, usporio je taj proces.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Lars Baron)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC