• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bijeli zečevi" nemoćni protiv Crvene zvezde

Banjalučki ragbisti dobro su se držali u prvom poluvremenu protiv Beograđana, ali je u nastavku presudila bolja fizička sprema igrača Crvene zvezde.

Nakon istorijske pobjede u prošlom kolu protiv Partizana (22:20), debitant u Prvoj ligi Srbije, ekipa "Bijelih zečeva" iz Banjaluke, nije uspjela da savlada i drugog beogradskog rivala. Crvena zvezda slavila je sa 52:14 (18:14).



U prvih 40 minuta ravnopravno se nosila sa daleko iskusnijom ekipom Crvene zvezde, na poluvremenu zaostajala samo četiri poena (14:18), ali su Beograđani u nastavku meča "dodali gas", postigli 34 poena, pritom ne primivši niti jedan, pa su bodovi sasvim zasluženo otišli u glavni grad Srbije.

"U prvom dijelu meča pružili smo žestok otpro, ali su u nastavku momci pali. Presudilo je to što su igrači Crvene zvezde daleko spremniji, dok naši momci neredovno treniraju, što se odrazilo na rezultat", izjavio je za MONDO Sreten Zec, kapiten, trener i osnivač "Bijelih zečeva".

Banjalučani su upravo protiv Crvene zvezde 7. jula 2012. godine odigrali prvi poslijeratni meč u Banjaluci. Beograđani su tada slavili 26:6.



U narednom kolu "Bijele zečeve" očekuje gostovanje aktuelnom šampionu Srbije Dorćolu, nakon čega će ugostiti beogradski Partizan.

"Sljedeći meč igramo protiv Dorćola, koji je apsolutni favorit i ekipa koju niko nikada još nije pobijedio. Nakon toga ugostićemo Partizan, najvjerovatnije na stadionu Krajine, gdje smo igrali i do sada. Jedno smo današnji meč protiv Crvene zvezde odigrali na stadionu Vrbasa, kako bi sačuvali teren fudbalerima Krajine, koji sutra igraju svoju utakmicu u 11 časova", dodao je Zec.

Dorćol je lider Prve lige Srbije, prati ga Crvena zvezda, dok su "Bijeli zečevi" na trećem mjestu.

(Bojan Jakovljević - MONDO, foto: MONDO/N. Šatara)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC