• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Supruga vodi Šumahera kući

Korina Šumaher namjerava da u kući u Ženevi napravi specijalizovan medicinski blok kako bi se tu nastavilo liječenje bivšeg prvaka Formule 1.

Mihael Šumaher se već tri mjeseca nalazi u stanju kome, nakon što je na skijanju u Francuskoj krajem decembra doživio teške povrede glave. Iako prognoze nisu optimistične, njegova supruga Korina i porodica ne gube nadu.

Šumaherova žena odlučila je da u njihovoj kući na Ženevskom jezeru napravi poseban odjeljak sa svom pratećom medicinskom opremom, kako bi Mihael mogao tu da nastavi liječenje, prenio je "Dejli mejl".

Ona je spremna da za izgradnju specijalizovanog medicinskog mini bloka izdvoji 12 miliona evra i transportuje supruga iz bolnice u Grenoblu, gdje se nalazi na odjeljenju intenzivne njege od nesreće.

Odluka Korine Šumaher stigla je samo nekoliko dana nakon što je bivši lekar Formule 1, Gari Hartstajn otvoreno poručio na svom blogu da bi za pacijente poput Šumahera, koji su u vegetativnom stanju, bilo dobro da budu u krugu porodice.

Priznati ljekar tada je istakao i da nije zahvalno davati prognoze, ali da je činjenica da su nade i šanse za Šumaherov oporavak sve manje kako vrijeme odmiče. On je čak napomenuo da svi treba da se pripreme za najgore vijesti.

Korina Šumaher, koja je u skladnom braku sa Mihaelom punih 19 godina, smatra da je neophodno da učini sve što je u njenoj moći u pokušaju da se njen suprug oporavi. Ona je izjavila da nikada neće izgubiti nadu, jer bi "kraj nadanja bilo isto što i izdaja".

Britanski mediji prenose da nije zanemarljiva činjenica ni da porodica njemačkog asa, čije se bogatstvo procjenjuje na preko 600 miliona evra, svakodnevno provodi po deset sati uz Šumaherov bolnički krevet, i prelazi više od 250 kilometara do kuće.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Mark Thompson)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC