• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Bez pivota u Solunu, ali…

Rukometaši Bosne i Hercegovine u srijedu igraju s Grčkom (18 h) prvi meč pretkvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Poljskoj.

Nakon što je selektor BiH Dragan Marković ostao bez golmana Nebojše Grahovca i Vladimira Vranješa, pojavio se novi problem u taboru "zmajeva". Pivot Muhamed Toromanović je na okupljanje došao s upalom uha i moguće je da ne bude zaigrao u Solunu.

„Bilo bi nenormalno da je kod nas sve normalno. Prošli put nam je nedostajala cijela desna strana, a sada nemamo pivote. Ipak, mislim da Elmir Građan i Damir Haliković, koji su briljirali na prethodnom Svjetskom juniorskom prvenstvu, mogu odgovoriti zahtjevima“, izjavio je Marković i dodao da je srećan što se revanš meč igra u Cazinu (5. april, 20.15 h) i da će dvorana biti puna pošto su sve ulaznice rasprodate.

"Nadam se da ću moći igrati protiv Grka. Vjerujem da smo bolji tim, ali možemo imati velikih problema ako u utakmicu ne uđemo koncentrisani i borbeni. Vjerujem da bi već u prvoj utakmici konačni pobjednik mogao biti rješen", izjavio je Toromanović, a prenio „Dnevni avaz“.

Pobjednik dvomeča BiH - Grčka izboriće nastup u grupnoj fazi kvalifikacija, koje počinju krajem oktobra, a po dvije najbolje ekipe iz grupa zaigraće na EP u januaru 2016. godine.

(MONDO, foto: RS BiH)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC