• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaši dali krv

Udruženje građana Delije Sever organizovao dobrovoljnu akciju davanja krvi, u kojoj su učestvovali bivši i sadašnji igrači Zvezde u svim sportovima.

Humanitarnu akciju prikupljanja krvi svojim prisustvom su podržali bivši igrači košarkaši Crvene zvezde Milan Gurović i Igor Rakočević, sadašnji igrač Luka Mitrović, kao i predsjednik Nebojša Čović, ali i Nenad Peruničić, trener crveno-bijelih rukometaša, Igor Milojević, generalni sekretar SD Crvena zvezda, kao i predsjednik vaterpolo kluba Viktor Jelenić.

"Svaka humanitarna akcija gdje mi sportisti i navijači Crvene zvezde možemo da pomognemo je sjajna. Veliko je zadovoljstvo pomoći onima kojima je to neophodno i apelujem na sve ljude koji mogu da daju krv da to i učine", istakao je Igor Rakočević, bivši kapiten košarkaša Crvene zvezde.



I predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović istakao je važnost akcije dobrovoljnog davanja krvi.

"Velika razlika između navijača Crvene zvezde i svih drugih je da su prisutni kada je najpotrebnije. Tu ne mislim samo na činjenicu da su uvijek tu za svoj klub, nego imaju i dimenziju društvene odgovornosti. Ovo je izuzetno dobra akcija i jako važna jer konstantno stižu apeli iz zdravstvenih ustanova. Mi smo kao klub željeli to da podržimo tako što smo za davaoce pripremili određeni broj karata za meč sa Uniksom", izjavio je Nebojša Čović.

Osim u Beogradu, akcija pod nazivom "crveno-bijela krv" organizovana je i u Boru, Zaječaru, Kosovskoj Mitrovici, Požarevcu, Lazarevcu, Šapcu i Zrenjaninu.

(MONDO, Foto: KK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC