• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumi pokazuje znake oporavka!

Portparol nekadašnjeg šampiona Formule 1 Sabine Kem izjavila da u njegovom oporavku postoje znaci koji ohrabruju.

Mihael Šumaher se već više od tri mjeseca nalazi u vještački izazvanoj komi, nakon teške povrede glave na skijanju u Francuskoj.

U šturim i sporadičnim izjavama koje stižu iz bolnice u Grenoblu, gdje je Nijemac smješten u neurološkoj jedinici intenzivne nege, uglavnom provijava pesimizam, budući da poslije dvije izvršene operacije na mozgu nema bitnijih pomaka u njegovom oporavku.

Dodatno mračne vijesti nagovijestio je bivši ljekar Formule 1 Geri Hartstajn koji je nedavno na svom blogu objavio da bi javnost uskoro trebalo da se pripremi za najgore.

Ipak, Sabine Kem, potparol Mihaela Šumahera izjavila je da Nijemac pokazuje znake poboljšanja.

"Želim da istaknem da postoje znaci koji nam daju ohrabrenje", izjavila je Kem za "Bild" i dodala da su ljekari, porodica i prijatelji optimisti po pitanju Mihaelovog buđenja iz kome.

Ona je negirala spekulacije da se Šumaher nalazi u vegetativnom stanju i da u njegovom oporavku nema znakova koji pokazuju poboljšanje.

Kem je demantovala i pisanje pojedinih medija da Korina Šumaher, supruga sedmostrukog šampiona Formule 1, planira da u dijelu njihove kuće na Ženevskom jezeru izgradi poseban medicinski blok i preveze Mihaela iz bolnice u Grenoblu.

"Priče o tome da Korina preuređuje kuću kako bi dovela Mihaela, koji je u beznadežnom stanju i obezbijedila mu posebnu njegu, potpuno su neutemeljene", dodala je Kem.

Ipak, kako prenosi njemački list, Šumaher bi uskoro mogao da bude prebačen iz klinike u Grenoblu, na kojoj je već 94 dana, u rehabilitacioni centar, takođe u Francuskoj, specijalizovan za slučajeve povrede glave.

Mihael Šumaher nalazi se u stanju kome još od 29. decembra, kada je na skijanju prilikom pada udario glavom o kamen pored staze.

(Mirjana Šegan - MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Paul Gilham)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC