• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali: Sve je spremno za BG maraton

Gradonačelnik Beograda izjavio je da su pripreme za 27. Beogradski maraton završene i da prestonicu ove godine očekuje rekordan broj takmičara.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je u subotu da je sve spremno za održavanje 27. Beogradskog maratona i pozvao sugrađane da mu se priključe u Trci zadovoljstva.

"Sa zadovljstvom mogu da kažem da će sve biti spremno za sutrašnji događaj, koji će biti rekordan i po broju učesnika i po medijskoj pažnji. Očekuje se više od 20.000 takmičara iz preko 50 zemalja svijeta. Sjajna prilika da grad Beograd još jednom potvrdi da je svjetska sportska metropola", naveo je Mali na konferenciji za novinare.

On je zahvalio organizatorima i svima koji su radili na pripremi maratona, a takmičarima je poželio dobrodošlicu i nove rekorde u sutrašnjoj trci.

Promoter ovogodišnjeg Beogradskog maratona, svjetski rekorder u trci na 400 metara s preponama, Amerikanac Keving Jang izrazio je zadovoljstvo jer je u čitav događaj uključen veliki broj mladih ljudi i rekao da se nada učešću u nekom od narednih maratona u Beogradu.

Dražavni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić rekao je da se polovina građanastva u Srbiji ne bavi nikakvim sportskim aktivnostima, zbog čega Beogradski maraton i slične manifestacije treba da budu pokretači u poboljšanju zdravlja nacije.

Beogradaski maraton počinje u nedelju u 10 časova.

(MONDO/Beta, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC