• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Radnički - Zvezda, drugi čin

Prvi duel finalista domaćeg plej-ofa nije prekinuo "domaćinsku" tradiciju u njihovim međusobnim duelima. Hoće li drugi, zakazan za srijedu?

Vaterpolisti Radničkog i Crvene zvezde zaigraće u srijedu, od 17.30 časova, u kragujevačkom "Parku" (besplatne ulaznice), drugi meč finalne serije domaćeg plej-ofa.

Prva utakmica odigrana je u petak i pobijedili su crveno-bijeli, aktuelni prvaci Srbije i Evrope. Poslije velike borbe u bučnom SC Tašmajdan, razjašnjeno je da će drugi duel proteći bez dvojice igrača.

Za Radnički neće nastupiti centar Miloš Korolija, koji je polomio prst i zbog toga veoma malo pomogao svojim saigračima i u Beogradu. U njegovom odsustvu, Boris Zloković (31) bio je prinuđen da provede značajno više vremena u bazenu nego inače.

Oslabljeni će biti i gosti. Nikola Rađen je dobio automatsku suspenziju zbog isključenja bez prava zamjene u utakmici u Beogradu (udario Dušana Markovića u trećoj četvrtini).

Sa takvim kadrovskim problemima, oba tima dočekuju važnu utakmicu, razmišljajući i o tradiciji, koja svaki put u duelu Kragujevčana i Beograđana ide u korist domaćina.

Radnički nikada nije pobijedio Crvenu zvezdu u glavnom gradu, kao što ni aktuelni prvak nikada nije slavio u "Jezeru". Dobro je ostala upamćena prošlosezonska finalna serija plej-ofa, okončana pobjedom crveno-bijelih u uzbudljivoj majstorici.

Po svemu viđenom na bazenu "Tašmajdan" prošle nedjelje, nije isključeno da i ove sezone odgledamo svih pet utakmica najjačih srpskih timova. Termini finala su 30. aprili, 10, 17. i 21. maj.

Aktuelna serija prva je u kojoj neće biti produžetaka u slučaju neriješenog rezultata poslije četiri četvrtine. Odmah će se izvoditi peterci.

Vaterpolisti Partizana već u utorak uveče imaju priliku da trijumfom nad Vojvodinom "ovjere" treće mjesto, pošto su ubjedljivo pobijedili u prvom meču serije koja se igra na dvije pobjede - 10:1.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC