• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BiH: Borac m:tel protutnjao Zenicom!

Rukometaši Borca m:tel izborili su polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Poslije +11 u banjalučkom "Boriku" (41:30) u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa BiH, crveno-plavi tim je i u revanšu deklasirao Čelik identičnom razlikom (22:33) ovjerivši plasman među četiri najbolja tima ovog takmičenja.

Izabranici Janija Čopa nisu u srijedu opravdali ulogu favorita u prvih 30 minuta utakmice u "Areni" u Zenici, pa se na odmor otišlo neriješenim rezultatom 13:13.

Čelikovi juniori koje je na teren poslao Zdenko Antović su bili u egalu sve do 40. minuta kada je rezultat bio 20:18 za domaće, prvenstveno zahvaljujući golmanu Enesu Sirči, koji je u tim trenucima sakupio 16 odbrana.

Međutim, mnogo iskusniji banjalučki tim je u poslednjih 15-ak minuta nametnuo svoj ritam i prelomio utakmicu bez većih problema upisavši novu, ubjedljivu pobjedu.

U banjalučkom taboru po efikasnosti prednjačio je Rađenović sa osam pogodaka, dok je kod Čelika prvo ime utakmice bio Boško Jolović sa pogotkom više.

Završni turnir Kupa BiH, u kojem Borac m:tel brani trofej iz prošle sezone, biće odigran od 20. do 22. juna, a plasman su pored Banjalučana izborili sarajevska Bosna, koja je Gradačac savladala i na gostovanju (24:35), te Izviđač, koji je u Ljubuškom nadoknadio minus od osam golova iz prve utakmice sa Gračanicom (33:21). Četvrti učesnik završnog turnira je Konjuh iz Živinica, koji se bez borbe plasirao u dalji tok takmičenja nakon što je dobojska Sloga odustala od učešća.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC