• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski atletičari: EP u Beogradu - spektakl

Najbolji srpski atletičari sa oduševljenjem su dočekali vijest da će se Evropsko dvoransko prvenstvo 2017. godine održati u Beogradu.

Ivana Španović očekuje da će Evropsko dvoransko prvenstvo u Beogradu 2017. godine biti pravi spektakl i da je taj događaj ono što je srpska atletika čekala godinama.

"Presrećna sam što će atletika našoj publici prirediti nešto nezaboravno, za svu podršku koju nam pruža svih ovih godina. Ovim putem želim da čestitam atletskoj delegaciji koju su predvodili Veselin Jevrosimović i Slobodan Branković", rekla je Španović.

Najbolja srpska skakačica u dalj dodala je da jedva čeka trenutak kada će uz 30.000 ljudi pjevati himnu "Bože pravde".

"Biće zaista fenomenalno i to je nešto što je srpska atletika čekala sve ove godine", naglasila je osvajačica bronzanih medalja sa Svjetskog prvenstva u Moskvi i Svjetskom dvoranskom šampionatu u Poljskoj ove godine.

Rekorder Srbije u trci na 400 metara prepone Emir Bekrić rekao je da će Beograd konačno imati priliku da ugosti najbolje evropske atletičare.

"Rezultati koje smo ostvarili u posljednje vrijeme i potencijal koji smo pokazali dobiće sada dodatno na jačini i vjerujem da će to svima biti motiv da se pokažemo kao pravi domaćini"
, kazao je Bekrić, koji je na Svjetskom prvenstvu u Moskvi prošle godine osvojio bronzanu medalju.

I desetobojac Mihail Dudaš nije krio zadovoljstvo zbog priznanja koje je ukazano Beogradu.

"Nadam se da ćemo našu publiku obradovati medaljama. Takođe bih čestitao Atletskom savezu Srbije na trudu, i nadam se da će ovo biti podsticaj da se atletska dvorana još brže završi"
, rekao je Dudaš.

Bacač kugle Asmir Kolašinac naveo je da je dodjela domaćinstva Beogradu dokaz koliko srpske atletičare sada poštuju u Evropi i svetu.

"Zaista sjajna vijest za srpsku atletiku, a i srpski sport. Organizovati tako veliki sportski događaj velika je čast za Srbiju i Atletski savez Srbije, a za nas atletičare pogotovo. Kao evropski dvoranski šampion, imam obavezu da na domaćem terenu ponovo zablistam", izjavio je Kolašinac.

(MONDO/Agencije, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC