• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA 4: Borac ide u Živinice po bodove

Šampion BiH, banjalučki Borac na startu Lige 4 gostovaće u Živinicama kod ekipe Konjuha.

Borba za šampionsku titulu u prvenstvu BiH za rukometaše počinje utakmicama Lige 4 u kojoj će osim šampiona BiH Borca, igrati Konjuh, Čelik i Bosna.

U prvom kolu, Borac će na noge Konjuhu, ekipi koja je igrala prvenstvo BiH i s kojom Borac nije imao priliku da se sastane ove sezone.

„Igrači bolje poznaju ekipu od mene, jer su igrali protiv tih igrača, poznaju njihove karakteristike. Ipak, generalno,, pratili smo ih na više mjesta, gledali ih, imamo dosta informacij, dosta smo upoznati sa ekipom Konjuha. Maksimalnom borbenošču, zalaganjem, pomaganjem i ispravljanjem grešaka nastojaćemo da dobijemo utakmicu. Ako budemo tvrdi, čvrsti kao dosad bezbroj puta mislim da ćemo biti zadovoljni rezultatom u subotu“
, rekao je trener Borca Jani Čop.

Mali problem za igrače Borca predstavlja činjenica da su u posljednjih mjesec i po odigrali samo dvije utakmice.

„Nedostatak tog takmičarskog ritma može uticati, ali je baš zbog toga bitno da se igrači spreme, da ih ne poremete neki uticaj tokom utakmice. Grešaka naravno uvijek bude, ali je bitno da ih oni ispravljaju i pokrivaju jedni druge“, dodao je Čop.

Iskusni pivot Borca Ratko Nikolić rekao je da ovaj sistem takmičenja nije iznenađenje za njega jer je igrao za mnogo klubova i mnogo takmičenja ima iza sebe.

„Ne smijemo da se opuštamo, sistem je možda dobar nije, ali zbog SEHA lige se igra takoi to je to. Naš cilj je postavljen prije početka sezone, to je osvajanje duple krune i već sutra krećemo u pohod na titulu. Mislim da ne trebamo nikog da se plašimo, već samog sebe.uz dužno poštovanje svih ekipa, mislim da smo najkvalitetnije ekipa“, rekao je Nikolić.

LIGA 4, prvo kolo (subota 19.00):
Konjuh - Borac m:tel
Čelik - Bosna

(G.A. - MONDO. foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC