• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda opet neće igrati Ligu šampiona

Crveno-bijeli, kao i prošle sezone, zbog finansija odustali od učešća u elitnom takmičenju. Umjesto Lige šampiona, igraće Čelendž kup.

Odbojkaši Crvene zvezde osvajanjem titule prvaka Srbije po drugi put uzastopno stekli su pravo igranja u Ligi šampiona, ali kao i ove sezone, i naredne se neće takmičiti sa najboljim evropskim klubovima.

Razlog je, po običaju kada je u pitanju srpski sport, nedostatak finansija.

Za kotizaciju je potrebno izdvojiti 25 hiljada evra, a crveno-bijeli taj novac nemaju. U klubu, međutim, na čitavu situaciju gledaju iz pozitivnog ugla.

"Tako smo uradili i prošle godine i ispostavilo se da je taj potez bio opravdan. Sa jedne strane, uštedjeli smo novac, a sa druge, imali puno zadovoljstvo igranja u Čelendž kupu, gdje smo stigli čak do četvrtfinala. Čak su na kraju i igrači i članovi stručnog štaba pozdravili ovakvu odluku", kaže za "Sportski žurnal" generalni direktor Crvene zvezde, Ana Avramović.

Što se tiče kotizacije za Ligu šampiona u ženskoj konkurenciji, ona je značajno manja (10.000 evra), tako da će Partizan Vizura predstavljati Srbiju u elitnom takmičenju, kao što je i Crvena zvezda prethodnih godina bila redovan učesnik, podsjeća "Žurnal".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC