• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Janković: Pozdrav iz Indije!

Srpska teniserka stigla na turnir u indijskom gradu Bangaloru i pobrala aplauze na improvizovanoj modnoj reviji.

 Jelena Janković: Pozdrav iz Indije! Izvor: MONDO

Četvrta teniserka sveta Jelena Janković odlučila je da posle nastupa u Dohi i Dubaiju prihvati poziv da učestvuje na turniru Bangaloru.

Ona smatra da će joj mečevi u tom indijskom gradu omogućiti da podigne formu pred put u SAD i renomirane turnire u Indijan Velsu i Ki Biskejnu, koji su najvažniji u periodu između Australijan opena i Rolan Garosa.

"Nisam uspela da se plasiram u finale Dubaija, ali osećam da sam poboljšala igru. To i dalje nije moj maksimum, ali mislim da sam na dobrom putu da stignem do top forme. Slabost u ovom trenutku su mi snaga i izdržljivost, tako da dosta vremena provodim u teretani, ne bi li ojačala", napisala je Jankovićeva u dnevniku na svom internet blogu.

"Protiv Kuznjecove nisam imala snage da izguram meč do kraja. Osećala sam se umorno i počela sam da gubim koncentraciju. To je, u neku ruku, normalno, jer sam zbog čestih povreda imala pauze u treningu. Osećam da će mi par dodatnih mečeva u Bangaloru pomoći da još više podignem nivo igre i nastavim da napredujem", istakla je Jelena.

Popularna "Džej Džej" kao profesionalna teniserka je obišla praktično ceo svet. Sa spiska zemalja u kojima nikada nije bila sada je precrtana Indija.

"Stigla sam oko tri časa ujutru i bila sam prijatno iznenađena što me je direktor turnira dočekao na aerodromu na veoma tradicionalan način, uz poklone koji su karakteristični za ovu regiju Indije. Stvarno sam srećna što sam dobila priliku da upoznam još jednu zemlju i trudiću se da što više vremena iskoristim da se upoznam sa lokalnim običajima", napisala je Jelena.

Ona je dodala da su joj preporučili da pere zube i lice flaširanom vodom, kako ne bi dobila neku bakteriju ili infekciju!

Srpska teniserka navikla je obožavaoce na česte "izlete" u svet mode. Tako je u Indiji isprobala tradicionalne "sari" haljine, i to na improvizovanoj modnoj reviji u organizaciji WTA turnira u Bangaloru.

"Sari haljine nosi većina žena u Indiji. Trudila sam se da budem što originalnija, pa sam stavila mali indijski dragulj na čelo, da bih u potpunosti izgledala kao one. Na žurci su nas zamolili da prošetamo pistom i tu sam dobila puno komplimenata. Rekli su da sam izgledala kao Indijka i da sam hodala sa puno elegancije i samopouzdanja", prepričava Jankovićeva.

Jelena je prošle nedelje u Dubaiju proslavila 23. rođendan, poželimo joj da u narednih godinu dana bude uspešna barem kao u prethodnih 12 meseci!

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC