• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Duel sa Čilićem pravi izazov

Novak Đoković u potpunosti spreman za predstojeća iskušenja u Dubaiju, Indijan Velsu i Majamiju. Prvi protivnik - Hrvat Marin Čilić.

 Đoković: Duel sa Čilićem pravi izazov Izvor: MONDO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da se raduje meču sa Hrvatom Marinom Čilićem u prvom kolu turnira u Dubaiju, gde je postavljen za trećeg nosioca.

"Uvek je izazov kada prvi put igrate protiv nekog tenisera. Kao treći reket sveta sam favorit u tom meču i imam velika očekivanja. Pritisak je deo sporta, samo najjači mogu da se nose sa tim. Čilić nema šta da izgubi, biće motivisan, tražiće svoju šansu", rekao je Đoković u izjavi za svoj zvanični sajt.

Dejvis kup reprezentativac Srbije istakao je da voli da igra u Dubaiju, pošto je na tom turniru uvek imao sjajnu podršku sa tribina.

"Igrao sam dobro i prošle godine. Ovde ima dosta Srba, pa se nadam da ću imati podršku sa tribina. Video sam da su prošle nedelje na ženskom turniru imali zanimljive koreografije, majice, zastave... Biću srećan ako i ja budem imao takvu podršku", naveo je Đoković.

Novak je rekao da se oporavio od problema zbog kojih je u proteklih mesec dana propustio meč Dejvis kupa sa Rusom Mihailom Južnjim, a zatim bio eliminisan već u drugom kolu turnira u Marseju.

"Odmorio sam se par dana, pokušao da se oporavim i ozdravim. Imao sam pripreme u Monte Karlu i mislim da sam potpuno spreman za nastavak sezone".

Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 1,42 miliona dolara i predstavlja generalnu probu za turnire Masters serije u Indijan Velsu (od 13. marta) i Majamiju (od 27. marta), ukupnog nagradnog fonda 7,36 miliona dolara.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC