• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirosavljev: Upucaćemo medalje u Pekingu

Nemanja Mirosavljev uveren je da će srpski strelci upucati neku medalju u Pekingu.

 Mirosavljev: Upucaćemo medalje u Pekingu Izvor: MONDO

Proslavljeni strelac ocenio je da, posle uspeha na Prvenstvu Evrope, reprezentacija Srbije u streljaštvu može da se nada dobrim rezultatima na Olimpijskim igrama.

"Na Olimpijadi će biti nas petoro i verujem da ćemo se vratiti sa nekom medaljom. Važno je da se sada dobro i opušteno pripremamo, iako i dalje postoji problem sa nabavkom kvalitetne municije", rekao je Mirosavljev novinarima u Novom Sadu.

Na prijemu koji je Streljačka družina Novi Sad organizovala povodom bronzane medalje muške reprezentacije na PE u Švajcarskoj, Mirosavljev je rekao da je ponosan na to što "dve trećine" te ekipe čine novosadski strelci.

"Ova bronza je veliki uspeh našeg kluba i dokaz da smo jedna od najbolje organizovanih družina u Srbiji. Imamo dobre uslove za pripreme i dobre ternere, dokaz za to su i pripreme za Olimpijadu koje će se obaviti kod nas", rekao je on.

Mirosavljev je kritikovao Streljački savez Srbije i komisiju za marketing tog saveza, koji medije i javnost nisu obavestili o terminu dolaska strelaca iz Švajcarske.

"Ni jedan novinar nas nije sačekao na aerodromu. Nadali smo se makar skromnom dočeku, da smo fudbaleri, košarkaši ili teniseri dočeka bi sigurno bilo. To samo potvrdjuje gde se streljaštvo kod nas nalazi", rekao je on.

Na PE u gadjanju vazdušnim oružjem, prošlog vikenda u Švajcarskoj, reprezentacija Srbije (Nemanja Mirosavljev, Stevan Pletikosić i Dragan Marković) osvojila je bronzanu medalju, iza Rusije i Slovačke.

U pojedinačnoj konkurenciji Mirosavljev je bio deseti, Pletikosić dvanaesti, a Marković šesnaesti. Seniorke su u gadjanju pištoljem ekipno zauzele peto mesto, dok je Jasna Šekarić u pojedinačnoj konkurenciji zauzela osmo mesto.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC