• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković daje pola miliona dolara za poplavljene

Novak Đoković je odlučio da novčani ček za osvojeni turnir u Rimu prosledi za sanaciju šteta na školama i vrtićima nastalu usled poplava u Srbiji. Njegova fondacija prikupila još 100.000 američkih dolara.

Novak Đoković je dan posle osvojene titule u Rimu odlučio da donira sav osvojeni novac sa ovog takmičenja za ugrožene u katastrofalnim poplavama u Srbiji i na taj način pomogne svom narodu. Novak je nastavio anagažovanje na podizanju svesti kod svetske javnosti nizom intervjua koje je danas dao inostranim medijima. Osim toga, u pripremi je pismo koje će Novak uputiti svim sportskim zvaničnicima u svetu, institucijama i organizacijama kako bi se uključile u prikupljanje pomoći našem narodu.

U ovom trenutku na račun Fondacije pristiglo je stiglo još više od 100.000 dolara pojedinačne donacije putem Pay Pal računa.

Sva sredstva biće upotrebljena za sanaciju vrtića i škola širom Srbije koje su pretrpele oštećenja zbog katastrofalnih poplava,a Fondacija će sve odluke donositi u koordiniciji sa Vladom Srbije i nadležnim ministarstvima. Prvi sastanak biće održan već sutra kako bi informisali nadležne o novčanim resursima i dogovorili prve korake u planu obnove.

"Narednih meseci nas čeka veliki i težak posao na obnovi i sanaciji oštećenih objekata. Iako se tek čekaju rezultati procene štete sigurno je da je ona višemilionska. U ovom trenutku za nas je važno da nastavimo da pozivamo pojedince i partnere naše fondacije iz inostranstva jer očekujemo još njihove pomoći kako bi vreme za obnovu bilo što kraće", izjavila je Jelena Ristić, izvršni direktor Fondacije Novak Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC