• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević odlučio: Operacija!

Jedan od najboljih srpskih tenisera operisaće stopalo u sredu u Frankfurtu. Poslednji meč odigrao je sredinom oktobra.

Nema više čekanja!

Janko Tipsarević saopštio je da posle više od sedam meseci neigranja, kao i brojnih terapija koje nisu urodile plodom, mora "pod nož".

"Nakon sedam meseci pokušavanja da saniram povredu plantarne fascije, svim mogućim tretmanima, zajedno sa mojim timom, doneli smo odluku da je operacija pravi i jedini sledeći korak", poručio je Tipsarević u nedelju pre podne, putem društvenih mreža.

Datum operacije je 28. maj, a mesto Frankfurtska bolnica za ortopediju i traumatologiju.

"Poželite mi sreću..."

Janko Tipsarević je poslednju pobedu na ATP Turu izvojevao početkom oktobra u Tokiju. Usledile su brze eliminacije na Mastersu u Šangaju i turniru u Moskvi, da bi u Valensiji protiv Marsela Granoljersa izdržao na terenu samo tri gema.

"Nikada do sada nisam imao ozbiljniju povredu, ovo je toliko loš osećaj. Ja više nemam cilj da se vratim u prvih deset ili nešto slično, samo želim da trčim, da udaram loptu i da me ništa ne boli. Uopšte ne razmišljam o povratku u vrh. Želim samo da se vratim na teren i da igram. Posle će sve biti lako", rekao je Janko pre nekoliko dana "Sportskom žurnalu".

Verujemo da ćemo u dogledno vreme, možda do kraja ove godine, opet uživati u nastupima udarnog trija srpskih tenisera, kome bi uz dalji napredak mogao da se priključi Dušan Lajović, trenutno 83. reket sveta.

Vrhunske rezultate trenutno beleži samo Novak Đoković.

Viktor Troicki je suspendovan i vraća se na teren u julu, dok će očekivani datum Jankovog povratka biti saopšten posle operacije. Tipsarević je na ATP listi pao na 118 (pre dve godine bio osmi), a Troicki na 172. mesto (pre tri godine bio 12).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC