• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Voša opet prva, Zvezdi humanitarni derbi

Autor mondo.rs

Trijumfom nad Železničarom u Nišu (31:29), Vojvodina se vratila na prvo mesto tabele, sa istim brojem bodova kao i Radnički (12). Crveno-beli pobedili u humanitarnom derbiju.

Završnica plej-ofa Rukometne Super lige proteći će u velikoj borbi vodećeg trija za titulu. Uoči poslednja dva kola, na deobi prvog mesta nalaze se Vojvodina i Radnički, sa istim brojem bodova. Treća je Metaloplastika, sa dva poena manje.

U nedelju uveče konačno je, posle ukidanja vanredne situacije, okončano 8. kolo. Rezultatski važniji meč odigran je u Nišu, gde je Vojvodina pobedila Železničar i ostala konkurentna u borbi za titulu. Aktuelni prvak slavio je rezultatom 31:29!

Istog popodneva, u Pančevu je odigran i drugi plej-of "večiti derbi". U utakmici ekipa koje su ostale bez šansi da osvoje trofej ponovo je slavila Zvezda (36:30), mada je rezultat bio u drugom planu.

RK Partizan, organizator utakmice, sproveli su humanitarnu akciju uoči utakmice, kojom su sakupili pomoć ugroženima od posledica nezapamćenih poplava.

Ulaz se plaćao poslatom porukom na 1003 i sredstvima za higijenu. U saradnji sa Crvenim krstom, sva prikupljena pomoć odvezena je u jedan od prihvatnih centara.

Sledeće kolo doneće i duel prvoplasiranih ekipa, u dvorani "Jezero". Borba za titulu biće uzbudljiva do kraja.

PAROVI PRETPOSLEDNJEG KOLA (28.5): Partizan - Železničar (19.00), Crvena zvezda - Metaloplastika (19.00), Radnički - Vojvodina (19.00)

PAROVI POSLEDNJEG KOLA: Železničar - Radnički (19.00), Vojvodina - Crvena zvezda (19,00), Metaloplastika - Partizan (19.00)

TABELA: Vojvodina 12, Radnički 12, Metaloplastika 10, Crvena zvezda 8, Železničar 4, Partizan 2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC