• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sebastijan Leb i drugi: Pomozimo Balkanu! (FOTO)

Autor mondo.rs

Srpski automobilista Dušan Borković mobilisao kolege koji su podržali akciju: "Pomoć za ugrožene u poplavama u Srbiji, BiH i Hrvatskoj". Pogledajte fotografije!

Srpski automobilista Dušan Borković proteklog vikenda je u Austriji, tokom takmičenja u Svetskom šampionatu turing automobila (WTCC) animirao kolege da pomognu u prikupljanju sredstava za poplavljena područja na Balkanu.

Uspeo je!

Veliki as svetskog automobilizma, Francuz Sebastijan Leb na svoj automobil je stavio foliju sa internet sajtom http://floodrelief.gov.rs pokrenutom za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji, a drugi vozači su držali poruke podrške i apele za pomoć ljudima na Balkanu.

Borković je tokom čitava tri trkačka dana na stazi Salcburgring davao izjave o načinu na koji se može pomoći, a mnogi baneri i bedževi krasili su automobile i delove staze u Austriji.

Među slikama koje su obišle planetu su svakako i one na kojima je Borković sa legendama automobilskog sporta i višestrukim svetskim šampionima Sebastijanom Loebom, Ivanom Milerom, Rob Hafom i Endijem Prijolom.

Treba istaći i to da su sve ekipe koje se takmiče u WTCC izlepile na svoje automobile internet stranicu za pomoć http://floodrelief.gov.rs, a da su na Borkovićevom Chevrolet Cruze #98, kao i na automobilu njegovog klupskog kolege Huga Valentea bile ispisane poruke "Reci, podrži, spasi! Pomozi Srbiji" i #support Serbia.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC