• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djoković: Igrači se više ne plaše Federera

"Očigledno, kako vreme prolazi, učimo sve više i više, naročito kako treba igrati protiv njega", rekao je naš teniser posle pobede nad Ćilićem.

 Djoković: Igrači se više ne plaše Federera Izvor: MONDO

Novak Djoković je posle pobede nad Hrvatom Marinom Ćilićem (6:4, 6:3) u prvom kolu ATP turnira u Dubaiju više pričao o meču izmedju Federera i Mareja, nego o svom nastupu.

"Očigledno, kako vreme prolazi, učimo sve više i više, naročito kako treba igrati protiv njega (Federera). Verujem da posle rezultata u poslednjih nekoliko meseci, sve veći broj igrača veruju da mogu da pobede protiv njega", prokomentarisao je Djoković poraz Švajcarca u prvom kolu Dubaija, zbog čega bi posle 47 meseci mogao da sklizne sa prvog mesta ATP liste.

"Iskreno, računajući rezultate ove godine, stilove obojice igrača i brzinu podloge, očekivao sam da Marej pobedi. Mislim da Rodžer ne voli kada dobija veliki broj lotpica nazad, a s druge strane Marej ima sjajan stil, veliki talenat i zna kako da igra u odredjenom trenutku".

Djoković je pobedio Federera (3:0) u polufinalu Australian Opena u januaru, koji je kasnije i osvojio.

Inače, slika Novaka Djokovića koji se skijao na improvizovanoj ski-stazi u najvećem tržnom centru sunčanog Dubaija, začas je obišla svet. Novak je naučio da skija pre nego što je uzeo reket u ruke. Oba roditelja su mu profesionalni skijaši i svojevremeno su držali časove na Kopaoniku.

"Naučio sam da skijam sa četiri godine. To je sjajan sport, jako zabavan i moja je najveća opsesija", rekao je treći reket sveta, koji bi mogao dodatno da se približi Federeru, ukoliko zabeleži dobar rezultat u prestonicic Ujedinjenih arapskih Emirata.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC