• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometaši Srpske i Srbije u humanoj misiji

Autor mondo.ba

U ponedjeljak, 16. juna u dvorani "Borik" u Banjaluci biće odigrana prijateljska, humanitarna utakmica između rukometaša Republike Srpske i Srbije. Sav prihod od ulaznica namijenjen je nastradalim u nedavnim poplavama.

Iako će u subotu protv Češke igrati odlučujući meč za plasman na Svjetsko prvenstvo, rukometaši Srbije bez dvoumljenja prihvatili su poziv da gostuju u Banjaluci, pa će tako samo dva dana nakon duela sa Česima, u "Boriku" igrati humanitarnu utakmicu protiv reprezentacije Republike Srpske.

ULAZNICE

Cijena ulaznice za prijateljski meč Republike Srpske i Srbije je pet konvertibilnih maraka. Golman Barselone Danijel Šarić kupio je 300 ulaznica, čime je pokazao da je, osim što je sjajan rukometaš, i veliki čovjek.

Neće to biti obična prijateljska utakmica. Sav prihod od ulaznica biće proslijeđen stanovništvu koje je najviše pogođeno poplavama koje su tokom maja zadesile cijelu Bosnu Hercegovinu.

Srpski tim u Banjaluku dolazi u najjačem sastavu, pa će tako navijači, nadamo se prepunom "Boriku", uživati u majstorijama Momira Ilića, Marka Vujina, Darka Stanića i društva.

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Zdravko Miličević zahvalio se srpskom timu, koji se odazvao pozivu da odigra humanitarni meč u Banjaluci.

 "Iz Rukometnog saveza Srbije potvrđeno nam je da će doći u najjačem sastavu. Svi oni koji nastupe u meču sa Češkom, igraće i u Banjaluci. Zahvalio bih se rukometašima koji su prihvatili poziv, iako sam siguran da su umorni na kraju veoma naporne sezone. Siguran sam da će Banjaluka još jednom pokazati da je grad rukometa", poručio je Miličević.

Selektor reprezentacije Republike Srpske Zoran Dokić prvobitni, širi spisak moraće da skrati na 18 rukometaša, koje će predvoditi Danijel Šarić i Mladen Bojinović.

"Izuzetno mi je drago što su se rukometaši odazvali pozivu. U istorijskoj utakmici moramo pokazati da život ide dalje, a nadamo se da ćemo ovim činom pomoći ljudima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija. Naša glavna misija je humanost", naglasio je selektor Dokić.

Utakmica u "Boriku" igra se u ponedjeljak, 16. juna od 20.15 časova, a direktno će je prenositi Radio-Televizija Republike Srpske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC