• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Blamaža, onako, baš blamaža Srbije!

Autor mondo.rs

Srpski rukometaši naciji ponovo priredili šokantan poraz, koji nas ostavlja bez plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Sramota!

Kao amateri, kao da nemaju na stotine važnih utakmica u nogama i rukama, bez želje, uljuljkani i opušteni ubedljivom pobedom od pre nekoliko dana u Nišu, Srbija je započela revanš meč sa Česima u baražu za Svetsko prvenstvo 2015.

Čak osam golova prednosti iz Čaira davali su velike šanse "orlovima" da će pre Čeha stići u Katar, ali i pozivali na oprez uprkos tome što je u Brno doneta lepa prednost. Jednostavno, mnogo puta su nas neprijatno iznenadili, a nažalost tako je bilo i ovaj put.

Srbija je doživela debakl i posle nekoliko vezanih učešća na velikim takmičenjima, neće igrati na Svetskom prvenstvu u januaru naredne godine. I to isključivo svojom krivicom.

Češka - Srbija 33:21 (18:8)!!!

Uzaludni su bili tajmauti selektora Vladana Matića u ranoj fazi meča kada je domaćin gradio pobedu. Pozivao je nekadašnji reprezentativaca na oprez, opominjao svoje pulene da igraju rukomet, a ne da brane rezultata.

Ali, uzalud!

Selektorove reči nisu dopirale do igrača, koji su pre samo dve i po godine bili drugi u Evropi. Već u 24. minutu anulirana je prednost Srbije 14:6, a minut kasnije Češka je stigla do prednosti koja joj garantuje plasman na Mundijal 16:7.

Nepovezano, bezidejno, sa mnogo tehničkih grešaka, ali i bez ikakvog žara reprezentativci Srbije trčali su po terenu dvorane u Brnu i u neverici gledali kako ih jedan prosečan tim sa ekstra zvezdom Filipom Jihom bukvalno gazi.

Strahovit nalet domaćina je zaustavljen u drugom poluvremenu. Igralo se gol za gol, ali kasno. Razlika je već bila ubedljiva, preko deset pogodaka na kontu domaće selekcije.

Srpski rukometni brod je potonuo...

Kako su "orlovi" igrali govori podatak od 14 kontri Čeha i čak 13 realizovanih. Srbija ih je imala tri, dve je iskoristila. Marko Vujin, najbolji strelac vicešampiona Evrope Kila, šutirao je iz igre 0/8..

Vreme je za ostavke, vreme je za konkretne promene!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC