• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Borac ipak u Evropi!

Rukometaši banjalučkog Borca ipak će igrati u Kupu EHF poslije donacije Vlade RS u iznosu od 30.000 KM.

 RUKOMET: Borac ipak u Evropi! Izvor: MONDO

"Zvanična prijava poslana je na adresu Rukometnog saveza BiH, koji će je dalje proslijediti u Evropsku rukometnu federaciju. Moram da se zahvalim Vladi što nam je izašla u susret i pomogla nam da izađemo na međunarodnu scenu, čime je još jednom pokazala da štiti svoje brendove, što Borac bez sumnje jeste. Siguran sam da ćemo se odužiti za podršku, tako što ćemo Republiku Srpsku u lijepom svjetlu predstavljati u Evropi", rekao je direktor crveno-plavih Boris Đogo za "Glas Srpske".

Iako nisu dobili pomoć od Administrativne službe grada, u redovima nekadašnjeg šampiona Evrope nadaju se da neće biti mnogo oštećeni rebalansom budžeta.

"Svjesni smo činjenice da se budžet mora skresati. Imamo puno razumijevanje za taj potez, ali isto tako vjerujemo da će grad prepoznati opšti interes i, ako već nije mogao da nam pomogne za Evropu, onda da nam barem neće umnogome umanjiti sredstva koja smo za narednu sezonu trebali dobiti iz prvobitnog proračuna".

Đogo je naglasio i da očekuje pomoć od Ministarstva civilnih poslova BiH, koje je raspisalo Konkurs za sufinansiranje sportskih manifestacija u 2009. godini:

"Uredno i na vrijeme smo predali neophodnu papirologiju, tako da očekujemo pozitivan odgovor. Prošle godine smo dobili pomoć za organizaciju Turnira šampiona, pa se istoj podršci nadamo i ovog puta, kako za našu smotru, tako i za nastup u EHF kupu".

Posljednji nastup na međunarodnoj sceni Borac je imao prije dvije godine, kada je eliminisan u drugom kolu Kupa pobjednika kupova od Bolonje. U prvom susretu u "Boriku", koji je obilježen povratkom Nebojše Golića u crveno-plavi dres, Banjalučani su izgubili 23:29, da bi u revanšu odigrali mnogo bolje, slavili sa 32:29, što nije bilo dovoljno za treću rundu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC