• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija i Crna Gora složne: No hate speech

Autor mondo.rs

Ministri sporta Srbije i Crne Gore, nekada uspešni reprezentativci zajedničke države, Vanja Udovičić i Igor Vušurović, potpisali su još jedan u nizu memoranduma o saradnji.

 Srbija i Crna Gora složne: No hate speech Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i direktor uprave za mlade i sport Crne Gore Igor Vušurović potpisali su danas u Beogradu Memorandum o saradnji u oblasti sporta i omladinske politike.

Udovičić je istakao da će ovim sporazumom Srbija i Crna Gora moći kvalitetnije i bolje da pristupaju evropskim fondovima i konkurišu za ulazak u Evropsku uniju.

"Smatram da je ovo odličan nastavak saradnje dve države. Mladima će biti omogućena razmena iskustava i pozitivnih stvari, jer mladi su ti koji mogu da preskoče sve granice. Mnoge uspehe u sportu postigli smo dok smo živeli u jednoj zemlji i verujem da ćemo zajedno biti još uspešniji", rekao je Udovičić nakon potpisivanja Memoranduma u pres sali Vladi Srbije.

Vušurović je podsetio na brojne poduhvate u sradnji dve zemlje, kao što su pokretanje Univerzitetske lige, akcija protiv mržnje na internetu "No hejt spič" (No hate speech) i druge.

"Memorandum je bitna stavka u međunarodnoj saradnji. Nadam se da će posle ovoga mladi sportisti nastaviti da napreduju i biti u prilici da ostvare karijere kakve smo imali Vanja i ja", poručio je Vušurović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC