• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tanasugarn odbranila Hertogenboš

Tajlanđanka Tanasugarn je u finalu očekivano pobijedila Belgijanku Janinu Vikmajer (6:3, 7:5) i tako odbranila titulu u Hertogenbošu.

 Tanasugarn odbranila Hertogenboš Izvor: MONDO

U sjenci skorog početka Vimbldona i odluke Rafaela Nadala da propusti treći gren slem u 2009. godini, završeni su turniri u Istbornu (Engleska) i Hertogenbošu (Holandija).

Rus Dmitriji Tursunov (27) i Dankinja Karolin Voznijacki (9) pobedili su u Istbornu, a Nijemac Bendžamin Beker (82) i Tajlanđanka Tamarin Tanasugarn (47) su bili najbolji u Hertogenbošu.

Tursunov je do šeste titule u karijeri došao pobedom u finalu nad Kanađaninom Frankom Dančevićem (6:3, 7:6), dok je Voznijaci savladala Francuskinju Viržin Razano (7:6, 7:5) i time četvrti put podigla trofej na WTA turniru.

Beker, teniser koji se svojevremeno proslavio pobjedom u posljednjem meču Andrea Agasija, osvojio je prvu titulu u karijeri poslije trijumfa nad Holanđaninom Raemonom Sluiterom, najgore rangiranim teniserom u istoriji koji je stigao do finala ATP turnira (866) - 7:5, 6:3.

Tanasugarn je poslije uspjeha protiv prve teniserke svijeta, Dinare Safine u polufinalu, očekivano pobijedila i Belgijanku Janinu Vikmajer (6:3, 7:5) i tako odbranila titulu u Hertogenbošu.

Tursunon i Beker su zaradili po 71.700 dolara i 250 ATP poena, Voznijacki 98.500 dolara i 470 WTA poena, a Tanasugarn 37.000 dolara i 280 poena.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC