• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolaković: Neočekivani pad poslije pobjede

"Izgledalo je kao da smo se zadovoljili pobjedom u subotu”, riječi su selektora srpskih odbojkaša nakon poraza od Korejanaca.

 Kolaković: Neočekivani pad poslije pobjede Izvor: MONDO

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković ocijenio je nakon poraza u meču sa Južnom Korejom (0:3) da je njegov tim odigrao mnogo slabije nego u prvom susretu sa istim protivnikom.

"Izgledalo je kao da smo se zadovoljili pobjedom u subotu. U gotovo svim elementima bili smo slabiji na drugom meču", rekao je Kolaković dodajući da je domaćin odigrao na veoma visokom nivou.

"Smatram da su, bez obzira na sve naše ispoljene slabosti, Južnokorejci zasluženo stigli do pobjede, jer su bili bolji rival", istakao je Kolaković koji smatra da razloge lošeg izdanja Srbije treba tražiti i u dugom putovanju i aklimatizaciji na promjenu vremenske zone.

Srspki selektor smatra da je ključni trenutak na meču bio gubitak prednosti u drugom setu, kada su njegovi izabranici taj period igre "pokušali da privedu kraju na rutinski način".

Oni su vodili sa 16:12, ali su nakon kratkog "bljeska" dozvolili protivniku da se brzo vrati u meč i preuzme kontrolu igre.

"Ovi mladi igrači ne smiju već sada da postanu rutineri i odrađuju posao, jer im se to može osvetiti, kao što se desilo na drugom meču protiv Koreje", naglasio je selektor koji je odlučio da odmori kapitena Bojana Janića.

Sumirajući utiske sa drugog vikenda Svjetske lige, Kolaković je naveo da "ima razloga za zadovoljstvo", ali da su sada svi u državnom timu "pomalo razočarani" s obzirom da je posljednja utakmica izgubljena.

Srpski reprezentativci nisu zabilježili nijedan as na nedjeljnom duelu u Džeondžuu, rivalu su prepustili čak 29 poena nakon napravljenih greški, a nijedan igrač u ekipi nije se posebno istakao.

Srbiju već za šest dana na domaćem terenu očekuju dueli sa Argentinom, u okviru trećeg vikenda Svjetske lige.

(agencije, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC