• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Dokić: Nikada više s ocem!

Australijsku teniserku srpskog porijekla više od poraza na Vimbldonu bole pitanja o ocu Damiru s kojim, kako kaže, više nikada neće komunicirati.

 Jelena Dokić: Nikada više s ocem! Izvor: MONDO

Jelena Dokić nakon poraza u prvom kolu Vimbldona od Njemice Tatjane Malek, 3:6, 7:5, 6:2, najmanje je pričala o tenisu. Umjesto toga novinari su joj postavljali pitanja o ocu Damiru koji se nalazi u zatvoru zbog prijetnji australijskoj ambasadorki u Beogradu Kler Birgin što joj se nimalo nije svidjelo.

“Mislim da nisam dužna da odgovaram na pitanja o mom ocu svaki put kada on nešto učini, jer to nema nikakve veze sa mnom. Nisam čitala novine ili vijesti na internetu, tako da nemam pojma šta se događalo”, rekla je Dokićeva na pres konferenciji nakon meča.

Uprkos brojnim nesuglasicama sa ocem tokom prethodnih godina Jelena je prema riječima njenog brata Save teško podnijela očevu presudu na 15 mjeseci zatvora, a kako su tvrdili ostrvski mediji ona je čak bila u Beogradu na dan izricanja presude.

To je mnoge navelo na zaključak da će se Damir i Jelena Dokić konačno pomiriti, ali australijska teniserka u utorak je još jednom odbacila takvu mogućnost.

“Nemam apsolutno nikakve veze s njim i nije mi jasno zašto ljudi misle da ćemo se pomiriti kada sam svaki put na takvo pitanje odgovorila da od tog nema ništa. Sada i zauvijek kažem vam da nema šanse da ću ikada više u životu uspostaviti bilo kakav odnos s njim! I još nešto. Ovo je zadnja rečenica koju ćete od mene čuti o toj temi”, kategorična je bila Jelena Dokić.

Tek nakon razgovora o ocu, Jelena je prokomentarisala poraz od Tatjane Malek, objasnivši da se vrlo loše osjećala i da je prije meča morala da mjeri pritisak.

“Možda je neki virus u pitanju ili nešto slično. Osjećala sam male bolove i omamljenost”, rekla je Dokićeva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC