• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Ana, jedva...

Čehinja Lusi Hradecka imala je dve meč lopte, ali ih nije iskoristila na svoj servis, što je Srpkinja uspjela da kazni poslije dva sata i 14 minuta.

 VIMBLDON: Ana, jedva... Izvor: MONDO

Ana Ivanović dva puta bila je na poen od eliminacije već u prvom kolu Vimbldona, ali je nekako uspjela da sačuva "živu glavu" i prebrodi meč sa tromom Čehinjom Lusi Hradeckom - 2:1 (5:7, 6:2, 8:6).

Pri rezultatu 6:5 u trećem setu za Čehinju, Ana se na servis protivnice suočila sa dve meč lopte, ali je obe uspjela da umiri, napravi brejk (6:6), a potom dobije i naredna dva gema za nikad težu pobjedu u prvom kolu gren slem turnira u karijeri.

Za duel sa Sarom Erani u drugom kolu bilo joj je potrebno dva sata i 14 minuta na terenu Broj 4 u utorak uveče!

Istini za volju, (13) Ana je prva imala meč loptu, pri rezultatu 5:4 u trećem setu, ali je onda vezala nekoliko loših poena i dozvolila Hradeckoj, 58. na WTA listi, da se izvuče i potom dođe u situaciju da napravi iznenađenje dana.

To se nije dogodilo, najviše zahvaljujući Aninoj čeličnoj volji i u trenucima kada joj ništa nije polazilo za rukom, a tih trenutaka bilo je previše za meč prvog kola i kvalitet protivnice.

Ana se sa Erani sastala samo jednom u karijeri, ovog proljeća na Rolan Garosu. U prvom kolu pobijedila je Beograđanka sa 2:0 (7:6, 6:3).

U duelu sa Hradeckom, Beograđanka je imala samo šest brejk lopti, ali ih je sjajno koristila - čak pet! S druge strane, Čehinja, koja je igrala sa bandažom na desnoj butini, imala je 12 prilika za brejk i svega tri iskorišćene.

Prošle sezone, Ana je ispala u trećem kolu od Đi Ženg.

U utorak su na Vimbldonu u drugo kolo prošli Jelena Janković, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić u paru sa Danijelom Nestorom.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC