• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlada RS pomaže ŽRK Borac

Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik obećao je da će u toku ove godine ŽRK Borac biti odobreno 75.000 KM.

 Vlada RS pomaže ŽRK Borac Izvor: MONDO

Dodik je tokom prijema predstavnika ŽRK "Borac" istakao da će se angažovati i na pronalaženju sponzora za ovaj klub da mogao postizati dobre rezultate i učestvovati na takmičenjima u regionalnoj ligi.

Premijer RS čestitao je na uspjehu ŽRK "Borac" i istakao da su rezultati ovog kluba, kao i drugih uspješnih sportskih klubova, od velikog značaja za RS, saopšteno je iz Biroa Vlade RS za odnose s javnošću.

Predstavnici ŽRK "Borac" upoznali su premijera Dodika, ministra za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Jasnu Brkić, koja je i potpredsjednik Upravnog odbora (UO) Kluba, te ministra za porodicu, omladinu i sport RS Proku Dragosavqevića sa finansijskim problemima koji su razlog njihovog neučestvovanja na evropskim takmičenjima.

Predstavnike Borca  predvodila je predsjednik UO Kluba Nada Tešanović, koja je tokom prijema istakla da je ovaj klub proglašen najuspješnijim sportskim kolektivom u RS u posljednje tri godine, a prošle godine najuspješnijim ženskim sportskim kolektivom u BiH. (Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC