• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON (PREGLED): Maša nije kao nekad

Marija Šarapova ovog puta nije uspjela da napravi zapažen rezultat na turniru kojeg je osvojila 2004, sa samo 17 godina.

 VIMBLDON (PREGLED): Maša nije kao nekad Izvor: MONDO

Ako jedino "skretanje" u odnosu na očekivane rezultate predstavlja poraz Marije Šarapove od Gizele Dulko, onda je jasno da je srijeda na Vimbldonu bila baš običan dan.

Nekada prva teniserka svijeta, koja se još uvijek vraća u formu poslije duge pauze zbog povrede ramena, izgubila je poslije velike borbe - 6:2, 3:6, 6:4.

Da se nije predala do kraja, govori podatak da je Dulko iskoristila tek šestu meč loptu. Ipak, Šarapova nije uspjela da napravi zapažen rezultat na turniru kojeg je osvojila 2004, sa samo 17 godina.

"Počela sam da igram kada sam gubila 1:0 u setovima i 3:1 u drugom setu, što je ipak prekasno. Imala sam mnogo lakih lopti iz kojih sam pravila neiznuđene greške. Ne znam da li je to zbog pauze koju sam imala. Ali nekada bi mi takve lopte bile dječija igra", prokomentarisala je ruska teniserka.

Kod tenisera, Rodžer Federer izgubio je osam gemova u duelu sa Giljermom Garsijom Lopezom, Žo Vilfred Conga nije se ni oznojio pošto mu je Simone Boleli predao meč, a finalista Rolan Garosa, Robin Soderling, oporavio se poslije gubitka prvog seta protiv Marsela Granoljersa.

Preokret dana napravio je Tomi Robredo protiv Štefana Koubeka - od 0:2 do 3:2.

Da je pobijedio Koubek, u trećem kolu bi se sastao sa Izraelcem Dudijem Selom, koji mu je partner u dublu! Bolji iz meča Robredo - Sela u četvrtom kolu ide na Novaka Đokovića ili Mardija Fiša...

U konkurenciji dama, do trećeg kola su se "prošetale" Serena Vilijams, Jelena Dementijeva, Viktorija Azarenka (6:0, 6:0 protiv Rumunke Olaru), Vera Zvonareva...

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC