• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (SL): Srbi kompletni na "gaučose"

Srbija će u utakmicama trećeg vikenda Svjetske lige igrati jača za najiskusnije - Grbića, Gerića i Miljkovića.

 ODBOJKA (SL): Srbi kompletni na "gaučose" Izvor: MONDO

Odbojkaška reprezentacija Srbije će u mečevima trećeg vikenda Svjetske lige protiv Argentine, 26. i 28. juna u Beogradu i Novom Sadu, nastupiti u kompletnom sastavu, s obzrom da će se timu priključiti Nikola Grbić, Andrija Gerić i Ivan Miljković, najavio je selektor srpske selekcije Igor Kolaković.

"Tri najiskusnija reprezentativca Srbije igraće protiv Argentine iako njihova forma trenutno nije na optimalnom nivou. Očekuje nas veoma težak posao u dva predstojeća meča, ali mislim da lagano podižemo nivo igre", naveo je Kolaković na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu "M".

Kapiten tima, Nikola Grbić, koji je objavio da će predvoditi Srbiju i na kvalifikacionom turniru za odlazak na šamipionat svijeta, kao i na Prvenstvu Evrope u Poljskoj, poručio je da je "zadovoljan atmosferom u ekipi".

"Poslednje dvije sedmice, iako nisam igrao utakmice, radio sam sa ostalim reprezentativcima i smatram da neće biti problema sa prilagođavanjem", napomenuo je Grbić.

On je dodao da mečeve sa Argentiniom treba maksimalno iskoristiti za uigravanje tima pred velike izazove tokom sezone, kao što su završni turnir Svjetske lige u Beogradu i kontinentalni šampionat u Poljskoj.

Selektor Argentine Havijer Veber ocijenio je da je srpska selekcija meduju četiri najkvalitetnije i dodao da su njen napad i blok "vjerovatno najbolji na svijetu".

"Za nas je veoma bitno što smo se sa prva dva gostovanja, u Francuskoj i Južnoj Koreji, vratili sa dvije pobjede. Idealno bi bilo kada bismo dobili makar jednu od dvije utakmice sa Srbijom, iako sam ubijeđen da će o našem eventulanim plasmanu na završni turnir odlučivati mečevi u kojima ćemo biti domaćini", zaključio je Veber.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC