• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Ana na pravom putu

Ana Ivanović nije blistala u meču drugog kola Vimbldona protiv Sare Erani, ali je uprkos tome uspjela da izbori plasman u treću rundu - 7:5, 6:1.

 VIMBLDON: Ana na pravom putu Izvor: MONDO

Srpska teniserka, istina je, nije se mučila kao u duelu sa Čehinjom Lusi Hradeckom, kada je spasila dvije meč lopte, ali je opet igrala sa dosta oscilacija.

Naročito teško bilo je u prvom setu, gdje je konstantno "jurila" zaostatak. Ana je poslije 0:2, uspjela da veže tri gema u nizu, ali je nakon toga Italijanka preuzela inicijativu.

Srpska igračica je u desetom gemu ponovo uhvatila priključak (5:5), zatim na svoj servis spasila čak četiri brejk lopte i poslije tog odličnog perioda igre konačno dobila "vjetar u leđa", kojim je rivalki zadala finalni udarac - 7:5.

Sjajan period igre u finišu prvog seta pomogao je Ani da dobije na samopouzdanju i to se odmah vidjelo na terenu. Ona je povela sa 2:0, Erani je smanjila na 2:1, ali je to bilo sve što je Italijanka uspjela da uradi. Ivanovićeva je poslije toga u potpunosti prezela "konce" igre i sa četiri gema u nizu završila posao na terenu broj 18 za 77 minuta.

Ana će u trećoj rundi odmjeriti snage sa Australijankom Samantom Stosur, ovogodišnjom polufinalistkinjom Rolan Garosa, koja na WTA listi zauzima 19. mjesto.

Ivanovićeva i Stosur do sada su odigrale dva meča, 2006. godine, i rezultat je neriješen (1:1). Stosur je slavila na Australijan Openu, dok je Ana bila bolja nešto kasnije na Rolan Garosu.

Australijanki je plasman u treće kolo najbolji rezultat ostvaren na Vimbldonu, na kojem učestvuje sedmi put u karijeri.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC